Eilen kokoonnuttiin taas maneesille tokoilemaan. Aluksi viriteltiin koiria johon saatiin kiva häiriö kun maneesissa oli vielä hevonen. Marttia se ei tosin häirinnyt yhtään. Sitten otettiin paikallaolo, jossa Martti hiukan meinasi taas ennakoida, mutta kohtuullisen helposti sain vahvistettua odottamista. Itse paikallaolo mukavan rauhallinen. Rasa edelleen pikkuisen liian kiihkeänä. Jos multa kysyttäisiin niin pitäisin matkan edelleen tosi lyhyenä että saisi sitä oikeanlaista mielentilaa ja aikaa vahvistettua.

Rasa aloitti ja tällä kertaa päätin sitten katsoa kokonaan läpi mitä ne touhuavat. Jäävät liikkeet olivat aikas jees. Seisomisessa ois vielä välillä liian helppoa liikutella tassuja ja muissakin tulee täpinää palkkauksesta, mutta itse liikkeet hyvät. Nopeat ja varmat. Luoksetulon loppuasento on mennyt taas eteenpäin, mutta sitä pitää vielä vahvistaa. Vauhti on lyhyeltäkin matkalta hyvä mutta ei yritä varastaa. Seuraamisessa otettiin käännöksiä namitellen. Vasempaan käännös oli vähän hankala, mutta kun Panu vähän panosti asiaan niin homma alkoi pelata oikein hienosti. Loppuun vielä "tunnari" harjoitus, eli nameja kapuloiden edessä maassa josta niitä saa imuroida. Nyt ei ollut yritystäkään mennä kapuloille. Ensi kerralla pitää vielä tehdä samalla lailla ja sitten voikin välimatkaa hiukan lyhentää.

Martti aloitti oman pätkänsä seuraamisella. Ensin takaosanharjoituksia jotka meinasivat olla hirmu hankalia. Käännökset oikealle  ja täyskäännökset hyviä. Juoksua otettiin paljon ja vahvistin etenkin käännöksiä ja oikeaa paikkaa. Välillä oli hyvinkin tiivis, mutta välillä tosi väljä, eli hirmuisen epätasaista seuraamista. Sama homma oli hitaassa kävelyssä vaikka kokeessa se osuus olikin aikas ykköstä. Saatiin kuitenkin hyviäkin pätkiä aikaiseksi ja Martilla oli tosi kivaa.

Seuraavaksi otettiin ohjatun merkkiä liikkurin vedessä kapuloita ja kaikkine odotuksineen. Ekalla kerralla merkin takana oli palkka, seuraavilla heittelin palloa palkaksi. Kun näitä onnistumisia tuli joitakin, niin vein Martin merkille ja sai noutaa vasemman. Palautus oli tosi nopea, eli ne hitaat palautukset johtuvat varmaan epävarmoista merkeistä. Sitten taas pari hienoa merkkiä, merkille vienti ja oikean nouto. Tässä myös ihan sama kuvio, eli hieno nouto. Ja loppuun vielä merkki superpalkalla, josta siirryttiin tunnariin. Tässä vire taas ihan mahdoton, joten ekalla ei malttanut haistella ja otti otti oman vierestä kapulan. Liekkö oman haju tullut siinä vaiheessa nenään ja maltti loppui kesken. Kehuin tästäkin ettei mene lukkoon, kävin koskettamassa omaa ja toinen yritys onnistui. Kiva palautus maanpinnalle ja muistutus että edelleen jatketaan tehotreenejä asian tiimoilta :P

Pikkisen vielä leikittiin kaukoja ja Martin treenit olivat sit siinä. On toi ihana paikka treenata. Ei tulle, ei ole liukasta ja on tarpeeksi valoa. Jesh!