Tutulla porukalla tokoilemassa. Otin ensin Rasan kanssa hiukan perusasentojuttuja ja tutittamista. Asfaltti oli märkä ja kylmä, eikä pikkuinen olisi millään malttanut istua. Otettiin myös noin minuutin paikallaolo, niin että olin vain noin metrin päässä siitä, mutta en juuri kehunut enkä välipalkannut. Tämä oikein hyvä. Sitten pikkuisen leikkiä ja luoksetulo. Tässä malttaa odottaa tosi hienosti lähtölupaa ja vauhti on hurja :) Loppuun vielä "tunnaria". Kapulat meinasivat vähän kiinnostaa mutta ei yrittänytkään niitä ottaa suuhun.

Martin kanssa ensin vähän seuraamista. Takapään käyttö aika kivalla mallilla. Juoksussa hyviäkin pätkiä, muttei vieläkään niin tasalaatuisen hyvää kuin toivoisin. Sitten rutua. Ensin ei meinannut malttaa mennä merkille kun oli nähnyt mun vievän pallon ruutuun. No löytyi merkki ja ruutukin eikä karannut käskytyksestä. Seuraavalla toistolla pysäytys ruutuun ja palkaksi pallo apuohjaajalta. Kolmas kerta kokeenomaisena (tosin ei mitenhään hyvä ruutuunmeno...), jossa hurjasti käskytystä ja kiertelyä. Hyvin pysyi. Iso palkka sitten vielä seuraamisesta.

Lopuksi vielä tunnari joka on taas ihan kökkö ollut koko viikon. Tällä kertaa vaati kaksi tai kolme toistoa ennen kuin oma löytyi. Ei vaan malttanut haistella.Melko raivostuttavaa, mutta eipä auta kun vaan reenata. :-/

Tänään otetaan sitten hiukan rennommin. Sisällä naksuttelin Martille ruudun keskikohtaa (erikseen otetan vielä kaukoja) ja Rasalle askelsiirtymiä ja reilun minuutin paikkamakuu.