Martin sisko TasaRanja ja Jonna nousivat vain seitsämällä startilla agin kakkosiin!! Huippua Jonna ja Rane! Täällä ollaan tosi ylpeitä!!

Me heitettiin pariksi päivää lusikka... eikun tunnarikapulat nurkkaan ja jatkettiin muuta treenausta. Tokojuttuja ollaan kyllä jonkun verran otettu, mutta en nyt kyllä kuollaksenikaan muista että mitä. (näin treenamme tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti.. ;) )

Perjantaina peko treeneissä otettiin hakua. Oli ihan pilkkopimeää eikä tuullut juuri yhtään. Ekalle ukolle jouduttiin ottamaan ääni, mutta kaksi muuta nousivat kivuttomammin ja komas maalimies haukutti vahingossa siihen saakka kun mie pääsin paikalle! Huippua! Mahtava ilmaisu, reipas etsiminen ja kohtuullinen (tosin aikalailla laaja...) risteily.

Lauantaina oli vapaapäivä, lenkkeiltiin vaan pitkään ja hartaasti.

Sunnuntaina oltiin raunioilla. Martin ekat umpipiilot. Vähän hämmensi omituinen paikka ja ilmaisu oli hiukan epävarmaa. Hienosti kuitenkin etsiskeli. Mie olin itse aika pihalla, koska ei olla juurikaan raunioilla käyty. Ensi kerralla otetaan lisää umpipiiloharjoituksia ja maalimiehet saavat palkata heti kun aloittaa ilmaisun.

Tänään oli taas agitreenit. Martti oli aika vaisu, eikä jaksanut oikein kunnolla keskittyä. Marttimaiseen tapaan se kuitenkin yritti tehdä etes jotain sinnepäin. Toinen rata oli vähän vaikea, ja sen treenausta harjoitellaan vielä itsenäisesti ensi viikolla. Ensimmäinen sujui aika kohtuudella, tosin mie en meinannut taas saada jalkoja ja käsiä toimimaan yhtä aikaa. Kepeillä vähän töksähteli, mutta ei mitenkään huolestuttavasti.