Hoitovapaa hyvin hyödynnetty: treenejä kahdessa lajissa (tai kolmessa melkein), ulkoilua, haravointia ja lepäilyä :) Tää on NIIN parasta, minen kyllä ihan vähässä kummassa kotiäitiyteen kyllästyisi!

Aamupäivästä käytiin Mamin luona ja Nosteella oli aiheena vain aloitukset ja ilmoittautumiset. Tehtiin ensin ilman häiriötä ja sitten Tepon ja Miken kanssa ilmoittautumisia. Sain ihan ok ilmettä aikaiseksi mutta en mitään superhyvä ilmettä. Tosin täytyy muista että sama homma oli ennen viime koetta ja se kuitenkin näkyi kokeessa tosi selvästi että ne muutamatkin paikkatreenit on tehty. Lopuksi otettiin vielä seuraamisen ja perusasentojen tekniikkaa namipalkalla kun Mikke leikki. teki tosi hyvin, keskittyneesti ja rennosti hommia!

Kotona tehtiin päivällä vähän ruutua koska se on viikon teema. Nyt ihan vain paikkaa lyhyeltä matkalta. Tein namipalkalla koska halusin paljon toistoja. Tehtiin kolmesta eri suunnasta ja voi onnen ja ilon päivää kun tämä homma on mennyt valovuoden eteenpäin! <3 Ihan superia! Tarjoili siis tosi hyvää paikkaa ja kivalla asenteella! Ekalla kerralla kun vaihdoin lähetyspaikkaa niin meinasi kaarrella oikeaan reunaan joka oli edellinen takareuna mutta äkkiä hoksasi jutun juonen.

Illalla Noste sai ajaa kauden ekan metsäjäljen. Pituutta varmaan noin 300 - 400 m, ikää reilu 1,5 tuntia. Suunnittelin että sopiva aika ois ollut aika tarkalleen tunti mutta Jouni viipyikin lenkillä aika pitkään joten vanheni sitten aika paljon. Jana oli aika katastrof, intoa hulluna mutta ei suoraan etenemisestä tietoakaan... Noh, haparoiden jälki löytyi ja lähti ajamaan ja eka keppikin löytyi ok. Rinteet olivat nyt selvästi vaikeat kun haju valui niin voimakkaasti. Kepeistä nousi 5/ 6 mikä on ihan ok lukema, varsinkin kun vähän itse kämmäsin sen välikepin. Noste oli tarkistamassa ja menin lähemmäs katsomaan että onko se keppi siinä ja Noste jatkoi kiireellä matkaa. Noh, ne kepit mitkä nosti, nosti sikahuenosti ja tosi napakoilla ilmaisuilla. Kulmatyöskentely on edelleen aika huonoa, parani loppua kohden mutta ei yhtään erinomaista kulmaa. Hätäisen oloista on muutenkin metsässä meno, toivottavasti saan rauhoittumaan. Ei toki tartteekkaan peltojäljen tyylisesti mennä mutta vähän paremmalla ilmeellä kiitos!