Tänään oltiin hakuilemassa pitkästä aikaa. Martille olin suunnitellut neljän maalimiehen harjoituksen jossa pääteemana suorat pistot ja toinen juttu ilmaisut kahdella maalimiehellä. Ensimmäisellä jouduin korjaamaan pistoa kun lähti niin voimakkaasti vinoon. Muistin etten kutsunut varsinaisesti luo vaan etenin siihen kohtaan mistä lähti ohjautumaan vinoon ja lähetin siitä uudestaan. Tältä maalimieheltä ilmaisu siihen asti kunnes pääsin paikalle ja itse asiassa molemmat ilmaisut tänään todella siistejä ja asiallisia ja silti haukkui hyvällä tahdilla. Toinen maalimies kaukana rinteessä josta joutui hetken paikallistamaan mutta pisto oli haastavasta maastosta huolimatta loistava.

Kolmas taas ilmaisun kanssa ja tällä pistolla etenin itse ihan reilusti. Tosi hyvä ilmaisu ja hyvä pisto. Neljäskin pisto onnistui hienosti ja Marttikin vaikutti tyytyväiselle.

Jos nyt seuraavalla kerralla ottaisi periaatteessa saman setin mutta yliheittojen kanssa osan maalimiehistä ja ilmaisuja hiukan eri tahtiin riippuen millaisia maalimiehiä on saatavilla. Sitäseuraavan harjoituksen voisi tehdä kokeenomaisena ja sitten ehkä yksi etsintä väliin ja sitten taas sarja alusta. Tällä tahdilla on tosin on varmaan ensi syksy ennen kuin päästään edes eka kierros läpi! :D Vähän kyllä houkuttelisi vielä marraskuun hakukokeet... katsellaan... :)

Tunnari tänään isolla määrällä vääriä. Oli ihan hyvän oloinen, rauhallista haistelua. Tosin oli jo päivän harjoitukset takana ja iltaruokakin syötynä mikä varmaan rauhoitti.