Menee ihan jälkikirjanpito vituralleen kun ei päivitä tarpeeksi..

jälki 5 oli 4 tuntia vanha, omatekemä peltojälki. Ruokaa oli suht paljon, tyhjiä 5, 7 ja lopussa enemmän. Yksi keppi lopussa. Koko jälki enimmäkseen kaarretta, yksi kulma ja vain kolme lyhyttä suoraa, muuten kaarroksia. Meni aika sairaan hyvin!

Jälki 6 oli Tiinan tekemä peltojälki jonka annoin mennä aika löysällä liinalla. Mukana yksi harha, vanheni noin 1,5 h helteessä ja sitä ennen lenkkeiltiin ja otettiin (onnistunut) esineruutu. Oli vaikeeta. Meni paljon suu auki, ei ollut kovinkaan tarkka. Jäljellä ei ollut yhtään ruokaa mikä ei selvästikään ollut fiksua tässä vaiheessa kautta. Oppia ikä kaikki... Jotenkin se rämmittiin loppuun kuitenkin.

Jälki 7 oli taas omatekemä metsäjälki. Jana vähän ihmeellinen, eteneminen hankalaa. Itse jälki ihan ok, yksi keppi jäi.

Jälki 8 Veeran tekemä metsäjälki jossa janalla eteni hienosti, hieman tarkisti takajälkeä mutta valitsi oikein ja ajoi aivaan supermahtavan jäljen!!

Tottiksessa ollaan oltu ihan solmussa. Meidän hienot noudot on ihan palasina. Hyppy ja estenouto siis. Asiaa on auttanut (NOT) ohjaajan hyperventiloiminen ja ärsyyntyminen. Tänään otin sitten monnta askelta taaksepäin ja annoin hyppy käskyn ja kun hyppäsi niin heitin pallon ja palautuksesta sai uuden pallon. Ihan hullua että meno on huonompi kuin paluu... Mamilta tuli hyvä vinkki ottaa pelkkää kapulatelineelle menoa ja siitä kahden pallon leikkiä. Pakko kokeilla!

Siinäpä ne tärkeimmät...