Martin kanssa aloitettiin ihan hengaamisella kun saatiin sille vaikeat häiriöt eli Panu kuljeksimassa vähän kauempana ja Rostock reenaamassa (no se ei ollut kovin vaikea). Naksuttelin sitten niiden huomioimisesta hetken ennen kun lähdettiin tekemään. Kontakti seuraamisissa aivan loistava ja käännöksiinkin saatiin ihan erimoista napakkuutta kun palasin alkujuurille, eli otin taas Katsin kävelykoulun vinkit hyötykäyttöön. Noinhan se on opetettu toimimaan joten noinhan se toimii parhaiten. Tuli aivan nuolevia oikealle käännöksiä ja niissä ihan kunnon tiivistymistä!

Jossain kohtaa koetin leikittää, mutta Martti protestoi heti haukkumalla. Ei pidä nyt kentällä väkisin vääntää sitä leikkiä pelkällä lelulla vaan ottaa ne namilelut suosiolla avuksi ettei hajoa kotona toimiva leikitys ja hajoita koko muutakin treenifiilistä.

Jäävät nopsasti pääosin leikkien, oikein hyvät ja nopsat. Samalla myös luoksetuloa ilman loppuasentoa, teemana vauhti.

Hyppyeste ei ihan korkeimmillaan, normihyppy, ei ponnistusta mutta kosketus. A:n ensimmäinen kerta oikein hyvin mutta alastulossa meni hiekkaa korvaan joka pysäytti koko pelin. Otettiin uusiksi ja siitä täydellinen suoritus! Kyllä Martti tän osaa. Loppuun hiukan seuraamista ja eteenmeno, jossa selkeästi näkyi nyt ettei mene enää apinan raivolla (ihan hyvä vaan, malttaa ehkä pysähtyäkin joskus) mutta selkeästi nyt on palkkatreenien vuoro.

Rasan treenit näyttivät oikein hyville! Tytsy on edistynyt mukavasti. Panusta on tullut ihan oikea tokottelija kun se ei enää näe hyvää suoritusta yhden pikkiriikkisen virheen takaa :D Pilkunviilaajakuume iskee... ;)