Ihan alkuun: Martin sisko Hopeaketun Tanhu suoritti tänään omistajansa Päivikki Liukkosen kanssa palveluskoirien käyttäytymiskokeen hyväksytysti!!! Onnea Päivikki ja Tanhu!! Taitava parivaljakko!

Meillä oli tänään parin tunnin agikurssi. Vetäjinä olivat Soili ja Sansku. Opetus oli todella hyvää ja vissiin jotain oppeja upposikin. Ensin tehtiin Soilin opastuksessa hyppyjä erilaisilla käännöksillä ja vähän putkea. Tavoitteena oli takoa Martille että pitäisi hypätä siitä riman kohdalta. Saatiin hyviä neuvoja ja Martillakin alkoi himmeä lamppu syttyä. Kyllä se siitä, pikkuhiljaa. Lopuksi otettiin vähän aikaa putkea, mutta jostain syystä M oli aika vaisu, eikä meinannut jaksaa innostua, vaikka normaalisti putki on sen lemppari. Mie varmaan sähläsin taas omiani ja sain Martin epävarmaksi.

Sanskun ohjauksessa esteinä olivat hyppyjen ja putken lisäksi kepit, pituus ja muuri. Saatiin paljon hyviä vinkkejä erilaisiin käännöksiin ja miten niissä pitää kädet ja muu vartalo asetella. Meni yllättävän hyvin. Kepitkin alkoivat sujua paremmin, kun mie keskityin kunolla, enkä säheltänyt. Ihmeellistä kyllä, pituus meni mallikkaasti, ilman yhtään hipaisua.