Eilen aamulenkillä esineruutukaistale, jossa neljä esinettä. Noh, Rasa sai hakea ne kaikki.... hienosti se toimi, vielä kun Marttikin edes joskus onnistuisi. Martti siis meni ihan puihin kun näki ruudun takana vieraan koiran Rasan ollessa etsimässä ekaa esinettä. Ei sitten tehnyt ollenkaan kunnolla töitä, meni vaan ihan puihin. Jos se on tuossa lajissa muutenkin ihan surkea niin on sen treenaamisen kanssa kyllä vielä hermeettisen huono tuurikin... Annoin sille mahdollisuuden lähteä hommiin aina sen jälkeen kun Rasa oli jonkun esineen palauttanut mutta ei, ei se vaan pystynyt. Rasa sai sitten herkkupalkkaa purkista todella suurieleisesti. Epäilen vaan että Martti ei haittaa mutta ei mulla nyt ole mitään menetettävääkään :-/

Tulomatkalla Lippumäen kentällä Rasan kanssa seuraamista (taas meinasi vähän himmailla, hmmm) namilla lähinnä. Näin mentiin eri nopeuksia kentän päähän jonne heitin pallon Rasan nähden. Takaisinpäin sitten leikittiin namien kanssa jääviä. Istuminen on tosi hidas ja maahanmeno jää helposti vajaaksi jos palkka on näkyvissä. Seisominen hieno. Lopuksi eteenmeno pallolle, joka ihan jees vaikka matka on tuolla kentällä tosi pitkä.

Tänään aamurinksalla ohjelmassa luoksetuloja. Rasalle Ensin suora, sitten stoppi pallolla, stoppi käsimerkillä ja pysähtymisestä pallo palkaksi, kiertämisestä suora, kiertämisestä maahanmeno ja loppuun kokonainen luoksari. Ei pahoja! Pysäytykset voisivat olla nopsempiakin mutta osaltaan saattoi vaikuttaa aika kostea nurmikin. Pääasia että pitkältäkin matkalta reagoi joka kerta ihan pysähtymiseen saakka eikä jatkanut matkaa.

Martille kaksi suoraa, yksi stoppi, kokonainen luoksari ja läpijuoksu pitkältä matkalta lentävällä palkalla. Ihan hyvät pysäytykset Martiksi ja vauhtiakin riitti joka kerta loppuun saakka :)

Molemmille sisäreeneihin loppuasentoa ja siitä perusasentoon siirtymisiä.  Niin ja illalla hakumetsään! :)