Lauantaina oli omalla hallilla Viiksessä piirinmestaruus ja samalla seuranmestaruus tokot. Tuomarina Kaisa Poutanen. Menin paikalle järjestelyhommiin jo ysin tienoilla (Noste mukana) ja tunsin kyllä oloni välillä hieman tarpeettomaksi koska olisihan minä nyt voinutkin hiukan liikkuroida (tosin olisin varmaan ollut aika kuollut sen jälkeen joten oli se ratkaisu nyt kuitenkin varmaan ihan oikea etten riehunut enempää). Koska kyseessä oli tollainen vähän normaalia arvokkaampi koe niin oltiin kovin tyytyväisiä että osallistujia riitti hyvin, monessa paikassa on kokeita jouduttu perumaankin. Aikataulujen laatiminen meillä sen sijaan meni aika reisille. Ihan mahdotonta on arvioida miten paljon menee aikaa etenkin EVL:n jossa uusi liike on niin hankala ja tilaavievä. Muutenkin kaikkien luokkien haltuunotto liikkurille samana päivänä on aika iso pala kakkua purtavaksi. Mutta kokeesta selvittiin kuitenkin hyvin, kaikissa luokissa tuli tuloksia ja mestaritkin saatiin palkittua.

Koe mentiin evl - voi - avo, joten me päästiin muistaakseni joskus puolenpäivän jälkeen omalle suoritusvuorolle. Käytin Nosteen vaan pikaisesti pissalla, ei enää oikein tuntunut sille että käveleminen olisi kivaa... ;) Paikallaoloon meno oli haastavaa, yleisöä oli paljon enemmän mitä normaalisti joten ahdasta oli. Päästiin kuitenkin paikoillemme ja paikalla istuminen meni ihan normaalisti, koko rivi taisi saada 10 pistettä. :)

Ekalla koiralla meni kehässä pitkä tovi, joten käytin Nosteen ihan rauhassa vähän pidemmällä kävelyllä, otin pihalla hieman seuraamista ja luoksetuloa ja tarkoitus oli tehdä ainakin muutamia kaukoja vielä hallissa. Toinen koirakko olikin sitten taas paljon nopeampi joten en kerennytkään muuta kuin mennä sisään halliin ja suoraan kehään! Toivottavasti eivät joutuneet meitä odottamaan! Tämän takia en ehtinyt saada puhelinta kellekään että oltaisiin saatu video :( Oma suoritus oli melko tuskainen... Lonkkiin sattui ja hallissa oli todella lämmin. Noste aloitti hyvin, teki liikkeet ihan ok ja kokeen edetessä palkkautui kehuista koko ajan paremmin vaikka oli selvästi todella kuumissaan.

Seuraaminen: 7,5 - onhan se paikka vähän hankala pitää ja ei se minun liikkuminen asiaa oikein helpota ;) Plus siihen vielä ne meidän normaalit perusvirheet mutta otetaanpa tämä työn alle vasta kun on maha selätetty.
Seisominen: 10
Luoksetulo: 10 (olisin halunnut tiiviimmin eteen mutta yllättävän lähelle tuli ja hyvä sivullesiirtymä!!)
Istuminen seuraamisen yhteydessä: En taaskaan pystynyt auttamaan yhtään eikä ollut ihan skarpeimmillaan ja jäi seisomaan joten 0
Ruutu: 9 Jäin vähän ihailemaan että menipäs hienosti ruutuun joten meni ihan takarajalle... Vähän jännitti että onko sisällä mutta oli!
Nouto: 9 aavistuksen vino luovutus
Kaukot: 10 teki hyvin, oli skarppi mutta tekniikka ei kanna. Tekee kuitenkin rehelliset vaihdot eli nousee ylös asti.
Estehyppy: 9 olisiko ollut vino edessä...?
Merkin kiertäminen: 9,5 olin ihan varma ettei lähde kiertämään koska merkkasi ruutua ja en ehtinyt korjata. Niin vain kuitenkin meni, kiersi, ja tuli laukalla takaisin! <3
Kokonaisvaikutus: 9

Yhteensä 279 pistettä, 1-tulos, TK2, sijoitus 2/5

Olen aivan supertyytyväinen!! Ekasta uusien sääntöjen kokeesta ykkönen! Nyt ruvetaan sitten treenaamaan voittajaa ahkerammin ja katsotaan milloin ollaan sinne valmiita. Tokomotivaatiota tuntuisi nyt löytyvän, ihana ryhmä jossa treenata, koira etenee hyvin, kokeita on mistä valita ja jotenkin on vaan aikas kivaa! :)