Eilen illalla otettiin pikapikatokot eli askelsiirtymisiä ja tunnari. Askeleet menivät oikein hyvin. Tunnarissa nosti oikean, tiputti, nosti väärän, tiputti, nosti oikean ja toi sen mulle... Nollahan siitä olisi tullut, mutta onneksi tuli se oma kuitenkin mulle.

Hakutreeneissä otettiin Martille kolme ukkoa. Tuullut ei juuri ollenkaan ja oli aika hiostava keli. Ensimmäinen ukko oli oikeassa etukulmassa. Tämä varsin hyvä, mutta mun olisi pitänyt tajuta puuttua kaivamiseen. Maalimies alkoi palkata noin viiden haukun jälkeen ja haukutti palkan kanssa siihen asti kun mie tulin paikalle.

 Seuraavalla maalimies oli vasemmassa etukulmassa ja tänne suoraan eteneminen olikin todella hankalaa. Ensin Martti kaartoi oikealle ja juoksi melkein koko alueen (great...), toisella lähetyksellä taas kaartoi vasemmalle ja samointein alueen yli. Kolmannella kerralla eteni jo suoraan ja maalimies löytyi. Maalimies oli pressun sisässä ja M on jostain keksinyt nyt tuon uuden jutun, eli kaivamisen. Kynsi oli osunut maalimieheenkin. Tässä meille siis seuraava projekti... Tämä maalimies haukutti siihen saakka kunnes tulin paikalle ilman välipalkkaa, eikä ilmaisuissa ollut ongelmaa.

Kolmas maalimies oli alueen loppuosassa ja syvyys noin puolivälissä. Lähetin Martin hiukan puolivälin jälkeen (eteni suoraan!) ja laatikkopiston taisintulomatkalla löytyi ukko, joka palkkasi samoin kuin ensimmäisellä kertaa. Ilmaisut siis tosi hyviä, liikkuvuus hiukan liiankin hyvä, mutta maalimies käyttäytyminen huonoa. Nyt siis rupean enemmän palkkaamaan itse ja toisaalta maalimiehet saavat käskeä Martin maahan ja varovaisesti kieltää liiveihin uimisesta. Palkata pitää myös mahdollisimman kauas. No, sunnuntaina lisää...

Viikonloppuna oltiin patikkaretkellä Patvinsuolla ja Vernan pentuja katsomassa. Patvinsuon retkestä yritän jotain jossain välissä raapustaa. Vernan pennut olivat kyllä tosi suloisia ja reippaita. Muutama olisi vielä omaa kotia vailla...