JESH!!!!!!!!!!!!!! Martti sai kyllä aikalailla ansaitusti BH tittelinsä tänään! Satoi koko helkkarin illan, emäntä oli jäässä, väsynyt ja vähän kettuuntunutkin, mutta nämä eivät juurikaan koiraa haitanneet. Tuomarina oli siis Raimo Karppinen ja järjestävä seura Boksereiden Pohjois-Karjalan alaosasto.

Seuraaminen kytkettynä alkoi aika vaisusti. Parani kuitenkin koko ajan. Henkilöryhmässä oli vähän hidastelua, mikä johtui siitä, että mie olin niin pirun hätäinen itse.

Seuraaminen irti meni kautta linjan paremmin, vaikka häiriönä oli esimerkiksi erään kanssakilpailijan kotiinmenokyyti, joka oli tietenkin tilattu menemään tottispaikan läpi... Ei mitään super innokasta seuraamista kuitenkaan. Melko tyytyväinen olen silti. Tuo askelten lasku sekoittaa miut sen verran, että tein käännökset tosi huonosti.

Liikkeestä istuminen meni ok. Aika hitaasti  istui, muuten hyvä.

Liikkeestä maahanmenossa sanoin käskyn väärin ja M jäi seisomaan. Luoksetulo oli super!

Paikallaolo oli moitteeton. Oli kuulemma nätisti, valppaana ja nuuskuttelematta koko ajan.

Kaupunkiosoikin meni ihan hyvin. Tapojensa vastaisesti M olisi halunnut mennä moikkaamaan ihmisiä...

Olen kyllä oikein tyytyväinen, vaikka itse en ollut ollenkaan parhaimmillani. Nyt pidetään (yritän ainakin malttaa) viikon tottis/toko tauko. Sitten aloitetaan voittajan liikkeiden treenaaminen ihan tosimielessä.