Eilen oltiin taas hakumetsässä. Nosteelle tuttuun tyyliin ekalla kiekalla ilmaisua, haukku tuli nyt jo hyvin mutta istuminen oli sitten hieman eri asia. Mutta paremmin jo meni mitä viimeksi, eli kyllä se siitä kehittyy. Hirveän isossa merkityksessä on kyllä oikeanlainen maalimiestyöskentely. Ois tosi tärkeää että tossa vaiheessa maalit osaisivat lukea koiraa hyvin, auttaisivat sitä oikealla tavalla, kehuisivat ja palkkaisivat oikeaan aikaan. Ihan hyvin menikin pääosin tän asian suhteen.

Tokalla kiekalla neljä lyhyttä (maalit jäivät näkyviin) lähetystä, pääasiana istuminen mutta bonuksena haukkua. Jos maali tai pikemminkin purkki on maassa niin silloin meinaa tarjota maahanmenoa joka on sitten taas huono sen ilmaisun kannalta. Seisomistakaan en halua koska se on liian epämääräinen mutta siihenhän se menee huonossa maastossa.

Ensi kerralla voisi sitten ottaa yhden kiekan jolla ensin pari haukutusta ja sitten jo vaikka kuusi lähetystä joista vaikka kaksi ekaa pakona ja loput haamuina tai puolipakoina.