Terhin kanssa vietettiin mukava ja koiramainen päivä, kiitos hyvästä seurasta! Aloitettiin siis tottiksilla, jossa Martille teemana hyvä vire ja into, koska uudella kentällä oltiin. Virittelin askelsiirtymillä ja leikittämällä, mikä tuntuukin toimivan hyvin. Seuraamisessa ihan ok meininki, tein tahtimuutoksia ja juoksuakin aika paljon. Liikkeestä maahan ja seiso avuilla ja palkattuna, molemmista myös luoksetulo, joissa kivasti virtaa. Myös liikkeestä istuminen onnistui kerralla. Nouto tehtiin toistamiseen autoharjalla ja onnistui oikein hyvin. Toivottavasti en hukkaa harjaa ennen koetta tai pitää taas keksiä joku uusi juttu. Ryömiminen edelleen avustettuna mutta hyvällä draivilla.
Tämän satsin loppuun Terhi toi Unskin kentälle ja Martti yllätti! Naksuttelin sille kylllä look at that - tyylillä, mutta se ei kertaakaan päästänyt pienintäkään murahdusta vaikka Unski haukkuikin. Tehtiin vähän häiriöjuttuja ja ilmoittautumiseen meno täysin ongelmitta! Jee!!

Toisessa satsissa otettiin vähän seuraamista ja esteet. Reilu ponnistus metrisestä, A-kunnialla vinosta heitosta huolimatta. Eteenmenossa aavistuksen hidasteli ja koetti etsiä kiintopistettä mutta ei pudottanut raville ja löysi hyvin palkallekin.

Rasa sai tehdä vähän kaukoja, seuraamista ja luoksetuloa.

Hakutreeneissä Martille etukulmiin pakenevat mummot jotka pinttelivät hyvän matkaa menemään. Hienot, reippaat ja pitkät pistot ja just sellainen virittely mitä halusinkin! :)