Eilen tokotyhmän reeneissä yksilöliikkeitä yksikseen (onpas vaikeeta muistaa mitä tehtiin...): Seuraamista, ruutua lelulle ja läheltä tyhjäänkin, kaukoja ja metallilla vauhtinoutoa. Paikallaolot sitten Jaskan kanssa kahdestaan, istuminen tiheällä palkkauksella oikein hyvä, paikkamakuussa kolme lonkanvaihtoa, muuten jees.

Tänään oltiin sitten Rasan kanssa ihan kaksisteen ja tehtiinkin koko rahan edestä! Seuraamista aika paljon pallo kainalossa ja ilman. Ihan ok, settiä, välillä aika edessä, mutta sain ihan hyväänkin paikkaan sivuaskelilla ja käännöksillä. Istumiset aivan nappeja, otin sitten myös pysymistä ja siinä piti huomauttaa etutassun liikauttamisesta kun menin taakse. Luoksetulossa ensin läpi, sitten kokonainen ja loppuun lyhyt jalkojen välistä leluun.
Ruutua otettiin joka toisessa välissä (ruutu nyt ihan eri paikassa missä normisti): Pari kertaa leluun ja sitten sitten läheltä pari kertaa tyhjään (kävin toki näyttämässä) ja tämä aivan sairaan hyvä!! Sitten vielä pari kertaa leluun.
Hyppynoutoa jokunen toisto vinoilla heitoilla ja takaisintuloa pitää vielä avustaa. Tasamaanoutoa pari kertaa ja hyvin alkaa upota nopea palautus. Tunnarissa oikein hyvä suoritus, tosi varma. Kaukoja otettiinkin sitten ruudun kanssa vuorotellen muiden liikkeiden välissä ja vielä omalla paikallaankin. palkkain nyt enimmäkseen niin, että vaihto + kehu + heitin namin taakse. Tuntui toimivan ja varsinkin seisomaannousut aikas mainioita ja s-m vaihdotkin hyviä. s-i vaihdossa varmistelen vielä aikalailla.

Kun aikaa jäi ja virtaa vielä riitti, niin otettin aksan kontaktit (puomi ja a) joissa puomilla hidasteli oudosti. Rengastakin pari kertaa, oikein hyvin meni. Pujottelu alkaa sujua mainiosti! Alkaa jo edetä itsenäisesti ja pari kertaa otettiin ihan pelkkää aloitusvälin löytämistä.