Monenmoista on tullut viimeaikoina puuhailtua. Lauantaina Martti pääsi kokeilemaan Savonlinnan hallia. Ensin tehtiin ruutua pallon kanssa. Uudet merkit saivat taas aikaan namikuppisyndrooman, eli ne oli ihan pakko käydä tarkistamassa. Vahvistin kuitenkin pallolle menoa ja yllätys yllätys! Mun pikku porokoira oikein leikki! Kiskoi pehmopalloa ihan tosissaan! Jee! Pari otettiin myös läheltä tyhjään ruutuun ja pallo palkaksi. Sitten pikkisen hyppynoutoa ja kapulan luovutusta liikkurin kanssa erikseen (siirtyy sivulle niin helposti liikkurin käskystä). Tunnari lyhyellä matkalla. Pitkän haistelun ja hienoisen maistelunkin jälkeen toi kuitenkin oman :) Positiivista se että jaksoi haistella ja keskittyi hommaan tosi hyvin. Lopuksi vielä herkulle ruutuun.

Sunnuntaina oli vuorossa ylläritreenit joissa käsiteltiin toistemme koiria. Tätä pitäisi tehdä useamminkin, on tosi tarpeellista koko poppoolle. Samaan syssyyn pistäydyttiin koko porukalla koirapuistossa ja aikas mukavasti sielläkin meni.

Maanantaina taas oli rakennusetsintää, jossa Martilla aiheena tarkennus. Ensimmäinen oli vaikeammassa paikassa jossa myös ilmastointiputkia. Selkeästi ilmaisi hajua, mutta jonkun aikaa meni että sai tarkennettua oikeaan kaappiin. Oikein hyvä kuitenkin. Toinen samanlaisessa kaapissa mutta helpommassa paikassa ja tämän Martti bongasi aika helposti. Minä en vaan meinannut saada ovea auki, joten en uskonut että mm siellä olisi. Martti käyttäytyi tällä juuri niin kuin haluankin, eli oikein selvästi osoitti mihin kaappiin pitää päästä.
rasakin on saanut oikein määrätietoisen ja itsevarman otteen hommaan. Hirmuisen hyvin se ei vielä uskalla mennä kauas Panusta, mutta tietää jo varsin hienosti mitä on tekemässä.