Taas tälleen ärsyttävästi monta treeniä yhteen päivitykseen.

Lauantai aloitettiin Reetan tokovalmennuksella. Päätin että nostetaan kissa pöydälle seuraamisen merkeissä. Ihan siihen asti ei tosian päästy koska aloitettiin perusasentotreenillä kun eihän sekään ole hyvä. Tehtiin siis paikkaa taemmaksi ja suoremmaksi niin että nami vasemmassa kädessä mutta siitä pitää luopua, ensin tulee kehu ja vasta "jessillä" saa hypätä namiin. Teki hyvällä ilmeellä ja asenteella, tykkäsin kovasti. Tosin se saatiin aikaiseksi vasta kun Reetta käski mun lopettaa virkamiehen rakentaminen ja palkata kunnolla. Tarttesin niin tätä! Tehtiin koko eka setti pelkkää perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamista. Tätä jatketaan.
Tokassa setissä jatkettiin ensin seuraamisella ja ihan samoilla jutuilla kun ekallakin kerralla. Nopsaan todettiin toimivaksi mutta ettei haluta jankata (mun kättä piti vähän säädellä) niin siirryttiin kaukoihin koska halusin että katsotaan ne jos niissä ois jotain menossa vikaan. Ei ollut vaan jatketaan samalla tiellä. Reetta halusi nähdä noudon ja oltiin molemmat samaa mieltä että se on mennyt paljon eteenpäin ja asenne on nyt tosi hyvä. Lopuksi vielä kiertämisen kautta luoksetulon loppuasentoon tuloja. Tota voisikin treenata useammin kun tykkää juosta ja saa aika nopsaan useita toistoja. Oli tosi hyvä mieli valmennuksesta ja sain hyvää ravistelua taas omasta asenteesta ja tekemisestä. Tuntuu taas että on valoa tunnelin päässä.

Valmennuksesta kipasin vähän etuajassa kotiin ja pikapikaa pakkaamaan ja Joensuuhun. Matkan päätarkoitushan oli siis nähdä isää ja että pikku-E pääsee ukkia moikkaamaan mutta kun nyt kerta sinne asti mentiin ja kenttäkin oli pelikunnossa niin pitihän se Nostekin raahata mukaan. Käytiin Linnunlahdella lenkillä ihania metsäpolkuja ja rantaa pitkin, oli aika ihanata! Kun reilu alkulämppä oli tehty, suunnattiin kentälle tottistelemaan. Siellä oli sakemannimies treenaamassa mutta ystävällisesti saatiin tehdä yhtä aikaa. Noste aluksi vähän otti häiriötä toisesta koirasta mutta kun itse keskityin, vähän vaadin ja palkkasin paljon niin hyvin meni. Tehtiin siis pikkisen aikaa seuraamista, sitten leikitin ja otin pari luoksetuloa (kokonainen ja vauhdista leluun). Ja sitten pääasiaan eli esteisiin. Ekalla epäröi hypyä (ei säädettävä eli heti metrinen) mutta saatiin tosi kivoja ja ilmavia ylityksiä, tosin aika paljon autoin. Vinoestekin ekaa kertaa tänä vuonna. Pari kertaa autettuna ja tässä ei kyllä mitään ongelmaa. Tein vielä pannasta hetsaten heiton (esteen takaa siis) ja pysyen itse koko ajan paikallani, meni hyvin ja samalla lailla vinoesteen ja sekin meni superisti! Loppuun vielä eteenmeno aiemmin viedylle pallolle. Olin treenien jälkeen ihan innoissani! En olisi osannut uskoa noin mahtavaan asenteeseen ja sinniin esteiden kanssa! Oon todella tyytyväinen ja niin iloinen että mulla on tollanen kultakimpale treenattavana! <3

Tänään ajeltiin jo takas kotiin koska mulla oli treenien vetovuoro jonka jälkeen oman tokoryhmän treenit. Tai ryhmän ja ryhmän, Vilman kanssa kahdestaan treenattiin... :P Ensin ilmoittautumista Rillen kanssa, sitten paikkamakuu kun Rille teki hommia ja sitten seuraamiseen paikkamakuusta, hyvä asenne ja seurasi myös Rillen lähelle hyvällä ilmeellä! Sitten siirryttiin tokohommiin, eli ensin metallihyppy pikkukapulalla ja sikahieno! Pienen kapulan kanssa ei näkynyt häivähdystäkään metalliallergiasta ja palkkauksen jälkeenkin halusi kapulan itselleen! Sitten ohjattua, molemmat puolet kerran, ihan ok. Sitten tunnari, vielä vein itse kapulan mutta muuten aika kokonainen. Meno ja tulo ravilla mutta oikein hyvä haistelu.
Ruutua ensin pallolle (hyvä) sitten alustalle ja sitten putken kautta pari kertaa tyhjään ruutuun. Ihan sikahieno!! Olin tosi tyytyväinen! Viimeset kolme kertaa on tyhjätkin ruudut onnistuneet tosi mahtavasti! Ehkä niitä toistoja alkaa nyt olla sopiva määrä varmuuden saamiseksi. Loppuun vielä kaariseuraamista, en siis tehnyt kulmia vaan tein kaarroksia koska ne ovat niin vaikeita ja koitan miettiä sopivaa tyyliä henkilöryhmään. Nyt vasta tajusin että ne kaukot jäi sitten treenaamatta...