Tänään jatkettiinkin lomatunnelmissa. Aamulla ensin Teijan kanssa tottistelemaan. Noste aloitti liikkuroidun seuraamisen ja siitä palkka ja leikki. Hinkattiin seuraamista muutoinkin ja se on kyllä nyt niin plaah, kamalaa... Eikä se tälleen sluibailemalla juuri kyllä parane... Tuntuu etten saa sitä ollenkaan tekemään töitä :( Noh, sitten ruutua, kosketusalustalle ja ilman, paikaltaan lähetettynä ja kiertämisen kautta. Aluksi ihan ihme linjoja ja meinasi kierrellä minuakin välillä varsin merkilliseltä puolelta. Vähän stoppia ja luoksetuloa namia heittämällä. Sitten hyppyä 90 cm pressuesteellä. Pääosin meni aika kivasti, olin pääosin esteen vieressä heittämässä kapulaa ja auttamassa. Yhdellä menohypyllä este kaatui jonka jälkeen piti hiukka työstää että sai tultua yli. Ilme pysyi kuitenkin hyvänä koko ajan.

Vinoesteelläkin tehtiin ja se on kyllä kohtuu hyvällä mallilla. Voisi alkaa tässä jo häivyttää itseään takasintulossa piiloon.

Sitten hilpaistiin vielä esineruutuilemaan ja Nosturi toi hyvää vauhtia, hyvin nenä auki kolme esinettä varsin reippaasti. Oli vielä vieraat esineet.

Treenien jälkeen kipasin Nosteelle reilun 200 m jäljen lähimetsään. Neljä keppiä ja aikalailla koukeroita, urien ylityksiä ja uria pitkin menoja jne. Maastokin vaihtui jokusen kerran ja hirvien jälkiä oli paljon. Jälki vanheni noin neljä tuntia, halusin testata vaikuttaako mitenkään. Pakkasta oli noin 4 astetta, kuulas aurinkoinen syyskeli. Ajettiin puoli viiden maissa.

Otti aika voimakkaasti takajäljen (eilen sama homma, merkillistä ja hiukka huolestuttavaa...) mutta kun tarpeeksi kauan vain tökötin paikallani enkä suostunut päästämään, kääntyi ja jatkoi oikeaan suuntaan. Kepit nousivat hyvin, joissain kulmissa hiukka pyörimistä. Muutoin ei jäljen ajo poikennut normaalista juurikaan, ehkä hieman vähemmän oli vauhtia mitä normaalisti. Pitäs niitä vanhoja peltojälkiä ajella... Tekis hyvää noin muutoinkin.

Ja arvatkaapa mitä! Huomenaamuna mennään taas!! Jesh! Tää on niin lomalla!