Ja samlla ihmetyttää että miksi mun pää ei kestä tätä kokeissa käymistä? On taas hirvee paine jostain BH kokeesta, ihme homma. Pohjavirehän tässä on siis se, että ollaan sen seuraamisen tekniikkaa jumpattu ja se ei ole ainakaan parantunut mutta ilmekään ei ole enää entisensä. Harmittaa isosti kun se BH koe on pelkkää seuraamista.

Maanantaina käytiin Annan kanssa suunnistajalla ja Noste oli tosi vaisu ja ilme loisti poissaolollaan. Mulla itselläkin oli jotenkin ihmeen paineistunut olo.

Tiistaina minarilla tokoryhmän viimesissä treeneissä. Tehtiin vaan BH juttuja eli seuraamista siis ja vähän luoksetuloja. Haukutin vireen nostamiseksi, palkkasin melkein vain lelulla ja se tuntui toimivan paremmin kuin namipalkka. Käännöksiä tehtiin kohtuu paljon, samoin henkilöryhmää. Luoksetulossa teki hyvällä ilmeellä ja olin kyllä seuraamiseenkin iha tyytyväinen (pääosin ainakin). Loppuun otettiin vielä eteenmeno. Seuraamisosuudessa ekaa kertaa NIIN tiesi mitä on tulossa joten joutui vähän vaatimaan mut itse eteenmeno oli superhieno! Tosi nopea ja suora eikä yhtään himmaillut vaikka joutui hakemaan pallon aika läheltä katsomaan jäänyttä dobberia :P