Torstaina reenailtiin Mamin luona hieman epätoivoisissa tunnelmissa. Onneksi oli Mami seurana koska saatiin siitä sitten asiaa purettua aika hyvin. Tehtiin ihan onnistuneitakin juttuja (teemana siis avon liikkeet) mutta seuraaminen meinas olla ihan hukassa. Reenin suurin anti oli se että rupesin tekemään sitä namin aktiivista väistämistä ihan erikseen ja seuraamista tehdään nyt pääosin eri tavalla koska se alkoi mennä vaan huonommaksi. Kotitreeneissä sekä seuraaminen että namista luopuminen menivät jo paljon parempaan suuntaan.

Tänään oltiin lappalaisporukalla Ponderalla. Tein ensin metallinoutoa vauhtinoutona (vähän empi mutta ei paha) ja sitten kapulan nostosta loppuasentoon. Varoo kyllä kapulaa aika paljon luovutuksessa mutta nämäkin alkavat jo houtua paremmaksi.
Ruutua tehtiin pitkästä matkasta alustalle pari kertaa ja sitten ilman. Kun alusta laitettiin uudelleen niin lähti alustalta itse mutta saatiin paikattua. Loppuun vielä luoksetuloa ja etenkin stoppeja apparin takapalkatessa. Oli aika makeitakin stoppeja mukana.

Välillä otettiin pari paikallaoloa ja kehään menoja.

Tokalla kiekalla luoksetulon maahanmenoa namia heittelemällä (ihan alkutreenejä vielä), vähän seuraamista (oli jo parempi), kaukoja (teki aikasta hyvin, matka edelleen kyllä lyhyt) ja loppuun tunnaria. Vähän jännitti, hallitunnarit on aika alussa. Paljon vääriä, eikä mitään kokeenomaisuuksia. Väärät pihdeillä, oman vein itse. Ekalla teki tosi hyvin, tokalla meni vähän hämilleen kun tuli häiriötä mutta sen jälkeen teki vielä pari tosi hyvää. Jee!!!

Treenien lopuksi tehtiin vielä porukassa kaikenlaisia paikallaolohäiriötreenejä. Menivät aika mallikkaasti, Noste alkaa olla noissa aikasta pro :)