Ollaan ainakin suunniteltu jos ei muuta :D

Nosteen kanssa käytiin reissu Vääksyssä ja samalla Oili Huotarin tokovalkassa. Saatiin niin paljon kyllä eväitä ja valoa tunneliin etten oisi uskonut että on mahdollista. Lauantaina reenailtiin Lauran kanssa maneesilla ja siellä oli jo hyvä meininki. Sunnuntaina Oilin kanssa aloitettiin ohjatulla josta seuraavat läksyt:
-Kapulat AINA oikeissa kohdissa (aina 10 m merkistä - ja se merkki tarvitaan) koska muuten Nosteesta se on jo eri juttu ja sitten se ei taas mielestään osaa.
-Kolme kapulaa (sen maailma järkkyy muuten liiaksi kun siirrytään evl liikkeisiin)
-Kolme toistoa / suunta. 1. ohjaaja lähellä + kapulan suunnassa, 2. hieman kauempana ja vain hieman kapulan suunnassa, 3. ohjaaja oikeassa paikassa. Sitten taas suunnan vaihto.
-Seuraaminen + palkkaus joka treenissä
-Jos ei löydy niin stop + kehu ja käydään näyttämässä (näitä tullut todella vähän)

Näillä eväillä on nyt treenattu useampi viikko ja ohjattu on kuin ihan eri liike nyt! Jesh!

Sitten metallinoutoa jossa tuli samalla viikolla totaalijumi. Pitää vain tehdä lähes aina loppuun asti. Vaatia mutta todella nätisti eikä yhtään tippaa hermostua. Ja tadaa, niinhän se saatiin ihan kelvolliseksi tämäkin. Noste on mm soralla nostanut pikkiriikkisen kapulan ja tällä viikolla Pieksämäellä ns normikapulan. Ei huono!

Maaliskuun treeneistä olen pitänyt kirjaakin, tämän verran on tehty liikkeitä:
Seuraaminen: 14
Z: 8
luoksetulo: 7
Ruutu: 9
Ohjattu: 18
Hyppynouto: 10
Tunnari: 14
Kaukot: 11

Kun näitä numeroita katsoo (toki siis treenattu ei olla paljoa) niin ei tunnu enää kovin yllättävältä että ohjattu on ruvennut sujumaan, tunnarissa tulee melkoisen varmasti oma, luoksetulo on epävarma ja kaukot eivät ole edistyneet toivotulla tavalla. Jotenkin yllätyin että olen sitten kuitenkin tota seuraamistakin hinkannut noin paljon. Niin se vaan kirjaaminen kannattaa, ei tarttee niin mutulla vetää.
Ilmoitin Nosteen Pieksämäelle kokeeseenkin. Ei ole liikkeet valmiita ja on tiukka tuomari joten ei nyt ole oikein realistisia ykkösmahdollisuusksia mutta oma pää on nyt sellainen että haluan päästä katsomaan missä mennään. Eikä siihen nyt ennenkään ole kuollut jos ei ole ykköstä tullut :D

Martille sain paikan siitä viikon päähän Liperin rally tokoon. Ollaan jopa ihan kotonakin vähän reenailtu! Tässä oikein videotodiste asiasta!

https://www.youtube.com/watch?v=-nk54We0VF4