Maanantaina oli heti viikonlopusta viisastuneina seuraamispäivä. Ensin kotosalla palkkasin lelulla, mikä paranee koko ajan! Martti selvästi innostuu ja tykkää tästä. Kontakti pysyi todella hyvänä. Illemmalla sitten Joensuussa rannalla saatiin ihan mukavasti häiriötä ohikulkevista ihmisistä (palkkaus nameilla) ja meni oikein mainiosti! Kontakti oli hyvä, intoa piisasi, keskittyminen oikein hyvä ja liikkeet täsmälliset. Jopa paikka vaikutti lupaavalta.

Tiistaiaamupäivänä päästiin pitkästä aikaa treenaamaan Maisan ja Mantan kanssa! Olipa ihanaa nähdä pitkästä aikaa! Aluksi leikitin hiukan ja otin pieniä seuraamisia. Martti leikki hiukan vaisummin kuin kahdestaan ollessa, joten en ottanut kovin paljoa, ettei ehdi kyllästyminen iskeä. Seuraavaksi otettiin idaria, mutta poikkeavilla reiteillä. Kulmat olivat jo huomattavasti paremmat, joskin seuraaminen ei niin hyvää kuin muuten. Istuminen tökki taas hiukan, mutta onneksi Maisa löysi miun palkkaamisesta tässä kohtaa ison mokan. Ei kannata heittää palkkaa, sillä silloin M nousee automaattisesti seisomaan, mikä kasvattaa seisomisriskiä. Maahanmeno ja seisominen ihan jees.

Luoksetulon pysäytykset ihan hees (tosin matka lyhyt --> näitä vain muistutuksen vuoksi) mutta se loppupätkä edelleen ravaten. Mitähän tälle osais tehdä?? Jatkamme haroituksia jälleen tänään. Martti olikin Kivilahdessa ja Joensuussa ihanan pirteä, leikkisä ja iloinen. Taitaa olla poika tyytyväinen kun on saanut niin paljon huomiota!