Olin lauantaina ihan rättipoikki kun liikkuroin (taas) Viiksessä kokeen ja kävin vielä pikku kävelyllä sen jälkeen. Lenkin aikana oli kuitenkin tullut fb viesti että tulisinko sitten kuitenkin Jyväskylään rally kisoihin. Muutaman asian selvittelin (että onko mahdollista ottaa vauva mukaan jne) ja annoin Jounin päättää (kiva viikonloppu Jounilla, la mie oon koko päivän liikkuroimassa ja su sitten pitää matkata kisoihin lasten kera...) ja Jouni oli ihana ja päätti että lähdetään. Laji ei ole ihan niin yksinkertainen mitä helposti luulisi, sillä ohjaajankin on helppo mokailla! Ja sen puolen meikä hoitikin... ;)

Mokat:

Pujottelusta -1 (talutin kiristyi)
Käännös oikeaan -3 ohjaajavirhe (en tiedä mikä)
Normaaliin käyntiin siirtyminen -1 talutin taas...
saksalainen täyskäännös -1 tvä ja -3 ohjaajavirhe... (jotain kummia tässä mokellettiin)
270 astetta käännös: -3 epätarkasti suoritettu tehtävä (en ole ihan varma mitä me tässä mokellettiin, harmi kun ei ole videota)
istu - maahan - kierrä koira: -10 pistettä koska _joku_ idiootti (jota oli vielä lauantaina asiasta muistutettu, otti koiran perusasentoon ennen liikkeellelähtöä, tää tapa muuten istuu tiukassa! Sori vaan treenikaverit!)
1, 2, ja 3 askelta -1 ohjaajavirhe (ei hajuakaan miksi, koitin ottaa isoja askeliakin)

Kokonaisuudessaan kuitenkin 77 pistettä ja hyväksytty tulos tuomarin kommenteilla: " Pieniä epätarkkuuksia, muuten mukava ja rauhallinen suoritus :) "

Tosi hauska laji ja PopDog oli järkännyt hyväkenkiset ja sujuvat kisat! Tätä lisää! Tekee mulle tosi hyvää käydä kisoissa koska jännitän näköjään vakkei tätäkään nyt niin tarttis ja tekee hyvää Martille saada hiukan puuhaa.