Eilen treenattiin sateisella Kämärillä tottista. Martti odotteli autossa sen aikaa kun otettiin Rasaa ja muita koiria. Sitten kun kävin hakemassa sen, niin toinen oli ihan intopiukeana tekemässä! Tosi kiva! Aloitettiin tuttuun tyyliin persasennoilla ja askelsiirtymillä runsaasti palkaten. Nämä oikin hyvät, napakat ja ennenkaikkea iloiset. Seuraavaksi otettiinkin pidempi pätkä suoraa edes takaisin ja palkatta ja käskyttämättä. Tämäkin oikein hyvä!

Merkki aikalailla perussettiä, samaa kuin ennenkin. Tosin hieman meinasi pysähdellä ennen merkkiä jota sitten korjailtiin esim taputtamalla merkin takana maata ja ihan alkureeneillä.

Hyppynoutoon ajattelin saavani Martille kunnon häiriön esteen takana autosta otettavasta koirasta, mutta Martti päätti olla huomaamatta sitä mitenkään. En ole tästä kyllä kovinkaan pahoillani! :) Muutenkin suoritus oli reipas ja iloinen. Ehkä aavistuksen nopeammin olisi saanut tarttua kapulaan, mutta sekään ei ollut huono. Sitten ohjattua noutoa, jossa taas hieman edettiin välimatkan suhteen. Hienosti toi oikean ja vasemman. Muutamia toistoja, mutta turha kai sitä on jankata kun näytti toimivan :)

Tunnarikapulaa hajustin koko ajan kotoa saakka, koska tämä on ollut nyt todella vähällä treenaamisella ja tarkoitus olisi kuitenkin ettei tulisi sitä epävarmuutta takaisin. Matka oli noin 15-20m ja M juoksi sinne pelottavan nopeasti. Hienosti kuitenkin malttoi heistella, otti varmasti oman (tosin olisin ollut aika ihmeissäni jos ei olisi erottanut noin helposta) ja laukalla palautuskin! Mahtavaa!

Loppuun vielä eteenmeno hurjan pitkästä matkasta. Näytin purkin viemisen edelleen. Tämä ihan tosi hieno ja aikalailla suorakin (ja hurrrjan nopea!). Kaikenkaikkiaan tosi onnistuneet treenit Martin osalta ja oli oikein kiva huomata ettei sitä häiritse yhtään vaikka keli ei hemmottelisikaan.