Koska nyt pitää todenteolla suunnata katseet tokon osalta ylempiin luokkiin niin lienee aika hieman katsastaa missä voittajan liikkeiden suhteen ollaan menossa.


Paikkamakuu: Itse makuussa häirittynäkään ei ongelmaa mutta toki käskytykset eri aikaan vaativat ylläpitoa ja jatkuvaa treeniä. Lisäksi pitää huolehtia että tekee sekä maahan että istumaan ykkösellä täyteen asentoon eikä  himmaile.
Seuraaminen: Tässä paljon viilattavaa, tiiviys ennen kaikkea ja asenteen vaaliminen. Mutta tätä ei nyt treenailla paljoakaan ennen kuin maha on pois tieltä.
L: ei erottele hyvin :( istuminen tulee todennäköisesti olemaan joka kokeessa joten jäävät ainakin kertaalleen joka treeniin mukaan.
Luoksetulo: ok, stoppikin onnistunut kokeissakin hyvin
Ruutu: paikka alkaa hahmottua ja pääosin asennekin hyvä. Ehdottomasti enemmistä treeneistä ollut lelulle tai alustalle mutta otettu usein myös tyhjiä ja näyttää ihan kohtuullisesti ostaneen asian. Vaatii kuitenkin paljon toistoja ja rutiinia ja loppuosaa ei olla otettu montaakaan kertaa.
Ohjattu: Teknisesti ok, tarttee lisää asennetta että onnistuu vaikeissakin olosuhteissa. Vaikka yleensä onnistuu hyvin niin ei tämäkään kuitenkaan ihan pomminvarma liike ole.
Tunnari: pääosin onnistuu mutta en pidä varmana, kokonaisena liikkeenä. Toistoja --> varmuutta --> asennetta
Kaukot: eniten vaiheessa, matkan kasvattamista ei olla edes aloitettu... Tämän osalta suurin epävarmuus kokeisiin pääsystä, muuten varmaan saisinkin marraskuuksi koevalmiiksi mutta saanko kaukot? Toisaalta olisi helpoin liike treenata monta kertaa päivässä ja supertärkeä muutoinkin, joten pitäisi alkaa aikaa löytymään
Metallihyppy: pienellä kapulalla hieno liike.

EVL:aa ajatellen tarvitaan etenkin merkin, kiertämisen ja ruudun erottelua. Muutenhan sinne ei kovin ihmeitä voittajan jälkeen tulekaan.

Eilen aloitettiin jo Kuopio-hallilla treenaamaan voittajateemalla :) Meillä oli kaksi ruutua joissa ensimmäisessä lelu takanauhalla ja toisessa kosketusalusta. Sitten otettiin tunnari yhdellä kapulalla joka vietiin rakennustelineiden sekaan lautakasaan aika kauas. Pitkään etsi mutta oli sitkeä ja hoiti homman mallikelpoisesti! Jesh! Nämä on hauskoja vaihtelutreenejä!
Ohjatussa tehtiin niin että liikkuri heitti kaksi kapulaa ja ekaa kertaa ikinä Noste meni aika häpsingilleen ja meinasi mennä ihan väärään suuntaan kuuntelematta. Olin toki itse aika lähellä ja sitten vielä annoin katsoa toisenkin kapulan heiton ihan loppuun asti, ei ehken ihan fiksuinta? No, saatiin onnistumisiakin mukaan.
Kaukoja läheltä takapalkalla ja etupalkalla - ihan läheltä toimii suht ok mutta ei nää nyt varmat ole. Intoa piisaa ainakin!
Loppuun vielä heittelin nameja ja otin väliin muutaman stopin. Kerrankin saatiin tollekin kentälle onnistuneet hyvänmielentreenit! On se näköjään mahdollista! :) Ja ihana tokoinnostus päällä, jee!