Taas päästiin koirapaikalle :)

Ensin katsottiin seuraamisen käännöksiä. Aloitettiin kaarroksilla (näitä pitää muistaa treenata). Sitten itse käännöksiä pysähdysten kautta (tai siis pysähtyen käännöksen jälkeen) ja sitten pelkällä hidastuksella. Kun oltiin ensin opetettu niin teki oikein kivalla asenteella ja kontaktilla eikä juminut. Hienoa! Täyskäännöksessä piti auttaa ihan kunnolla, eli taputtaa jalkaa ja kannustaa ja käännöksen jälkeen oikealla kädellä palkka. Parani tämäkin murheenkryyni aikasta paljon. Vähän tehtiin sivulletuloja pelinä joka vaan jatkuu ja jatkuu ja aina vaan kierretään ohjaajaa :) Rupesi muuten tulemaan vähän potkua tähänkin!

Tokalla kiekalla kapulan nostoja. Ensin vaan nostoja ja namilla päähän. Tän on ostanut hyvin. Nyt sitten heitän kapulan lähelle (tai pudotan) ja sama kuvio muuten. Tässä meinasi jo käpä nousta muttei sit kummiskaan. Jatkamme näitä.

Ruudussa asenne ei ole ihan hyvä nyt vieläkään. Tähän avuksi opetetaan se kiertämään ja siitä suoraan vauhdista ruutuun. Muistutuksena itselle ettei saa jäädä siihen alustaakaan kiinni.

Hirrrrrveen hyvät treenit taas! <3 kamalasti treeni-intoa, onneksi ei ole lomaan pitkää aikaa! :)