Rasan kanssa vähän tokoteltiin omalla pihalla (ollaan me melkeistä joka päivä jotain pientä tehty, mutta nytpitää ottaa Rasan tokot hetkeksi ihan pääasiaksi). Aloitettiin seuraamisella. Palkitsin ensin omatoimisesta sivulle siirtymisestä ja sitten tein pari lyhyttä pätkää namilla avustamalla ja lopuksi ilman namia ja pallo palkaksi. Hienosti sujui mutta edelleen kaipaa pientä reeniä usein kontaktin ylläpitämiseksi. Jatkettiin kiertämisellä ja kyllä se sieltä alkaa hahmottua vaikka aina ei jaksaisi kiertää takaa saakka.
Seuraavaksi kaikki jäävät peruuttaen, seisominen super mutta istumista ja maahanmenoja otettiin useampi kun välillä hieman arpoi. Pallo palkaksi kaikista. Tästä intoutuneena Rasa hetkeksi paikkamakuuseen ja tunnareita hakemaan. Laoitoin ensin väärät rinkiin ja piilotin oman lähimain. Paikkamakuu oli hyvä ja siitäkin palkka ja sitten etsimään omaa. Etsi taas tosi isolta alueelta mutta löytyihän se omakin. Toinen toisto vielä niin että oma oli siellä väärien joukossa ja tämä ihan loistava! Oi että, se on NIIN hiano! Loppuun vielä eri juttujen kiertämistä, kohta se alkaa olla jo sillä mallilla että voi alkaa ottamaan pysäytyksiä väliin.

Koekalenteria ollaan ahkerasti nyt suunniteltu ja Rasaan painottuu tämä seuraava kausi. Rasalla siis seuraavana edessä TOKO:n joukkue SM koe jossa olisi tarkoitus alokkaassa startata. Seuraava koe Rasalla olisikin sitten avoimessa ja sen olen jo lyönyt lukkoon eli kotikokeessa Varkaudessa syyskuun alussa. Pitääkin laittaa ilmoittautuminen menemään kohtapuoleen. Toiveissa olisi startata voittajassa loppuvuodesta, mutta ei ole mikään katastrofi jos siirtyy ensi vuoteen. Rasa on kuitenkin edennyt tokossa huimasti vajaassa vuodessa.

Martin koekalenteri ammottaa toistaiseksi tyhjyyttään. Seuraavat soppelit kokeet joihin yritetään mahtua ovat vasta elokuun lopulla ja syyskuussa. En vielä tiedä mennäänkö jäljelle vai hakuun, riippuu pelkästään siitä mihin kokeeseen mahdutaan vai mahdutaanko mihinkään. Martin kanssa tehdään nyt hetkinen pääasiassa sellaisia reenejä joissa pyrin saamaan sitä aktiivisemmaksi ja itseäni pasiivisemmaksi. Lisäksi leikitään mahdollisimman paljon. Martti saa nyt ottaa pääasiassa aika rennosti ja maastohommia jatketaan samalla kaavalla, niissä ei tunnu suuria ongelmia olevan.