Oltiin jää- ja rapakammoisia ja treenattiin sisällä. Kahdessa osassa. Rasa (ja allekirjoittanutkin) pikkuisen väsyksissä. Paikallaolotkin otettiin, niissä ei vissiin ihmeempiä.

Kaukoja: läheltä nopeita vaihtoja, ok, mutta näkyi heti että ei olla muutamaan päivään tehty. Kauempaa yksittäisiä ja matkaa vaihdellen. Entiset ongelmat mutta nyt jo aika hyvää ajatusta miten parantaa.

Hyppynouto käskytettynä. Oli ihan ok, tosin mie käskin ihan ihme juttuja. Koira onneksi osasi ja teki ok :D Palkkasin luovutuksesta koska toi hienosti hypyn kautta vaikka meinasi ensin kiertää.

Tunnari: nosti kerran väärää mutta toi oman. Pureskeli vähän miksi joutui tekemään vielä pitotreenä.

Seuraaminen: kainalopallolla, lähinnä pysähdyksiä käännsten jälkeen. Vähän väsyminen näkyi mutta siihen nähden teki ihan kelvollisesti ja välillä oikein hyvinkin. Asennetta ois paikoin voinut olla lisää mutta paikka oli juoksussakin nyt hyvä.

z: maahan, seiso, istu. Kaikki jäävät oikein ykkösellä! Maasta palkkasin seuraamiseen lähdöstä, seisomisen suorapalkkasin + pysymisestä palkka, istumisesta liikkeen loppuun asti ja palkka. Tän jälkeen tauko ja sitten uusi setti hetken päästä.

Luoksetulo: suora, himmaili vähän, lopussa vähän ravilla. Ei silti pysähdellyt itsekseen vaikka oli selvästi aika vakuuttunut että joku niistä ihmisistä heittää sen pallon. Hyvät loppuasennot.

Ruutu: ok merkki, ok ruutu. Ruudun paikkaa vielä vähän hinkattiin kun odoteltiin että mahdutaan tekemään ohjattua.

Ohjattu: merkillä pallo, toimi. Vasemmalle ei meinannut uskaltaa mennä. Se on Rasalle tosi paha paikka käydä hakemassa toisen koiran suunnasta tai muuten semmoisesta paikasta jossa se kapula on jo ehken jonkun muun... Oikealle taas ruutu imi (lähetyspaikan vieressä). Luovutus sentäs (autettuna...) toimi.

Kylläpä heti näkyi kun ei olla reenattu tarpeeksi. Huhheijaa...