Taas käytiin Pieksämäellä Mauri Pehkosen tuomaroimassa kokeessa. EVL oli tällä kertaa ihan ensimmäisenä eli aikainen aamuherätys.

Ennen paikallaistumista (koiria jätettäessä) staffi uros taas nousi ja meni viereisen koiran luo ja rähinähän siitä syntyi. Pikkisen nosti itselläkin kierroksia, koska homma oli vielä ihan arvattavissakin. Paikallaistuminen oli Martilta kuitenkin sujunut hyvin, arvosana 10. Paikallamakuussa oli ottanut lonkka-asennon ja kääntänyt etutassun sisään. Sivulle siirtyessäni olin pikkisen huolimaton (oli vielä aika reilusti adrenaliinia veressä...) ja tein jotain tyhmää jolloin Martti nousi jo sivulle ilman käskyä. Arvosana 7.

Yksilöliikkeitä suoritimme seitsämästä koirakosta toisina. Tosi supsikkaasti meni ja liikkeet oli taas pätkäisty ruudusta poikki. Seuraamisesta tuli 8. Ihan mukavaa seuraamista, sopivasti tapahtumia. Hidas käynti oli ooikein hyvä, juoksu taas aika huono. Nosmaalikäynti hyvää. Käännökset suurimmaksi osaksi ok, muutamassa vasemmalle käännöksessä takaosa ei taas oikein ehtinyt mukaan. Pikkuaskeleet ihan hyvät.
Idari 8. Teki kaikki asennot iokein, seurasi hyvin mutta vinkui, josta pisteet ilmeisesti menivät. Istuminen ja seisominen olivat varmaan Marttimaislla nopeudella, eli nopeamminkin voisi tehdä. Mutta olen tosi tyytyväinen että tämä on mennyt nyt niin hyvin eteenpäin kuukaudessa.
Ruutu 8 (pikkuhaukku merkille, isohaukku ruutuun). Juoksi iloisesti ihan ruutuun asti ja pysähtyi hyvin takareunaan. Ei yhtään katsellut merkkejä hakeutuakseen niille. JEE! Tästä sitten tauolle.

Seuraava erä alkoi ohjatulla. Tässä sattui ensin moka liikkurille (lähti viemään väärää kapulaa), jonka jälkeen mun olisi pitänyt tajuta vapauttaa Martti, ottaa uusi perusasento jne, mutten tajunnut. No ei sitten pysähtynyt merkille, jonne jouduin käskyttämään kolmella käskyllä. Siitä lähti hyvin noutamaan, mutta merkkisähläys hidasti paluuvauhdin ihan minimiin. Odotusaikana armoton piippaus!! Tästä ei siis pisteitä.
Hyppynouto 8 (liikkurin käskystä perusasentoon, muuten hyvä).
Tunnari 0. Nosti väärää, MUTTA TOI OMAN! Olen tosi tyytyväinen :)
Kaukot 5. Maa-sei vaihdossa siirtyi eteenpäin, muuta vaihdot hyviä. Tässäkin siis edistystä jo huomattavasti.

Yhteensä pisteitä 200. Eteenpäin on menty, eli nyt aletaan jo ihan oikeasti olla sillä mallilla että ykkösiäkin voi jo odottaa. Nyt treenataan tosi ahkerasti loppiaiseen saakka, jolloin on seuraava yritys. Kiitos taas kaikille :) Oli kiva nähdä tuttuja.