Varattiin oma vuoro ja reenasin sitten molempien koirien kanssa:

Martti sai aloittaa seuraamisella. Lähinnä pieniä pätkiä virittelyksi. Sitten ruutua, jossa ensin purkki valmiina. Tyhjäänkin ruutuun meni hyvin mutta mie olin itse niin myöhässä pysäytyksen kanssa ja sitten meni ihan hinkkaamiseksi. Pitää nyt ottaa tuota purkkireeniä että saa taas sen sujumaan. Seuravaksi tunnaria hyvin hajustetuilla väärillä mutta ilman kapuloille menoa. Hyvin haisteli ja oman toi! :)
Luoksetulon pysäytystä hinkattiin Merja takapalkkana, pikkisen parani mutta ei ole hyvä vieläkään. Asenne kuitenkin hyvä. Ohjatussa ensin oikea, joka ihan jees, pikuisen hidasteli palautuksen lopussa. Yhden merkillelähetyksen keskeytin kun haukkui mutta muuten meni okein mukavasti. Sitten taas ruudun etsiskelyä ja loppuun häiriöseuraamista ja siitä loppupalkka - meni tosi mukavasti!

Rasa sai aloittaa kaukoilla, Merja auttoi riman kanssa. Ihan hyviä vaihtoja mutta edelleen seiso-maahan on vaikea. Muuten menee jo aikas mallikkaasti. Seuraaminen tuntui tosi hyvälle, palkkasin lähinnä pallolla ja kontaktista. Tosin paikkakin oli sellainen johon olen itse tyytyväinen. Otin ensimmäisen kerran kosketusalusta ruutuun ja pikkuisen meinasi mennä Rasalla puurot ja vellit sekaisin mutta eiköhän se tästä lähde pikkuhiljaa.

Loppuun vielä molempien kanssa pujottelua polikkailla kepeillä niin että Merja palkkasi. Olipas kivat ja onnistuneet reenit - kiitos Merja!