Nurinkurinen järjestys päivityksissä mutta olkoot. Perjantaina aamupäivästä tokoiltiin Varkaudessa Merjan kanssa. Tai aloitettiin renkaalla jota tarjosi jo tosi kivasti ja tehtiin vähän keppejä jotka taas ihan ***un solmussa... huokaus... Tokossa tehtiin ruutua, ohjattua, vähän seuraamista, varmaankin tunnarikin. Asennetta, ei mitään vaikeeta. Mutta tosi kivat oli treenit ja tosi hyvä oli koira! Jäi hyvä mieli.

Illalla sitten rakennettiin koekehää valmiiksi Viikseen ja reenattiin samalla omat koirat. Nosteen kanssa tein pikkukokonaisuuden koska niitä nyt pitää vaan tehdä jos meinaa ettei diiseli hyydy. Aloitettiin hyppynoudolla jossa kapulan nostaminen jo paljon parempi. Palauttaa ravilla mutta en tästä nyt ota pulttia koska se kuitenkin nyt jo pääsee esteen yli sen metallikapulan kanssa ja kiltisti hoitaa homman.
Seuraavaksi ruutu, jossa jokin käsittämätön aivopieru ja meni ruudun viereen. Tajusi homman itsekin ja tassutteli ruutuun. Pysäytyskäskyllä sitten laiskasti suoraan maahan. Vähän haisteli, loppu ihan ok.
Seuraaminen ei tuntunut hyvälle. Olin itse taas tosi huono, pysähtelin käännökset ja tein seuraamisesta liian vaikeaa. Juoksu videolla kuitenkin ihan ok ilmeellä vaikka se paikka elääkin vielä liikaa.
Viimeisenä (upporikasta ja rutiköyhää!) tunnari, jossa teki tarkasti, haisteli vielä yhden oman jälkeen ja palasi sitten ottamaan oman, tykkäsin kyllä. Tästä sitten palkka.

Kokonaisuus mielestäni kivempi kuin edellisellä viikolla, hyvin otti kehut ja teki ihan ok reippaasti. Tällä viikolla pitänee koettaa tehdä kokonaisuus kotosalla (jos ei tule hulluna lunta). Video löytyypi tästä https://youtu.be/7K8UdsU08fA

Kotona ollaan tehty jotenkin aika helmellä asenteella hommia. Ohjatussa sain jumin kun naapuri alkoi lähestyä mutta lähdin varastaan kapulaa ja sain hyviäkin toistoja! Jesh

Tänään Noste kävi osteopaatti Jerry Ketolan hoidettavana Outin suosituksesta. Miellyttävä ihminen jota voi kyllä suositella. Ei ruveta nyt ihan alvariinsa ravaamaan mutta varmaan ainakin kerran vuoteen voisi hänkin Nosteen katsastaa.