Tokon tilannekatsaus ja suunnitelmia:

Satsu patisti tällasta tekemään, ei huono idea!

Paikalla istuminen: näkyvissä edelleen ja vaiheessa että 2 min aikana yksi välipalkka
Paikkamakuu: peruahommat kunnossa, aika, matka tai piilo eivät ongelmia. Menee hyvin maahan ja nousee sivulle. Sietää isojakin häiriöitä hyvin (nyt ei ehkä häiriötreeniä hetkeen, varmuutta ja turvallisuutta enemmän). Suurin haaste että olisi aktiivisempi ja tarkkaavaisempi.
Seuraaminen: puuuuh... suorat suht ok, paikka liian edessä, käänökset huonoja. Istumiset voisivat olla napakammat mutta parantuneet.
Jäävät: istuminen epävarma, muut suht varmoja mutta erottelua pitää toki tehdä. Voisi tehdä nopeammin. Työn alla erityisesti että pysyy suorassa (focus eteenpäin) kun menen taakse.
Luoksetulo: Loppuun lisää varmuutta, stoppi jo alkuvaiheessa ja reagoi pelkkään käsimerkkiinkin. Ei tehty vielä kokonaisena. Maahanmenoa ei aloitettu.
Ruutu: Etsii hyvin ruudun vieraassakin paikassa, tarkka paikka ruudussa vielä epävarma, loppuakin otettu muutaman kerran.
Nouto: Välillä saalistaa mutta harvemmin, pitäisi luopua heitetystä kapulasta paremmin, voisi liikkeen jo kokeessakin esittää mutta viilaamista löytyy. Loppu tässä parempi mitä luoksetulossa.
Hyppy: avohyppy aloitettu, istuu suullinen + käsimerkki yhdistelmällä. Hakee hypyn hyvin.
Kaukot: vihdoin alkaa sujumaan maa-istu - maa ykkösillä ja tarpeeksi nopsaan. Matkaa ei voi vieläkään lisätä. Vaatii _paljon_ treeniä. Ylempien kaukoissa häivytetty namilla vetämistä, etenee pikkuhiljaa mutta on haastavaa.

Kuvat: Sara Nikula

http://suis.kuvat.fi/kuvat/Kuvia%20kokeista%20yms.%20/Lappalaisten%20RM-toko%204.10.2014/IMG_2094.jpg/_full.jpg

Minnekäs tästä? Nyt paljon möllikokeita joissa rikotaan kaavoja. Ensin palkkaa pelkästä seuraamisesta (paikkamakuu alle palkatta). Sitten ehkä vasta luoksetulosta, jne. Mutta ehdottomasti niin että tehdään kokeenomaisessa ympäristössä mutta jostain tuleekin yllätyspalkka. Noste ei ole laskenut virettään kokeen aikana eikä himmannut loppua kohden (päinvastoin) ja palkkautuukin hyvin kehuista mutta haluaisin että sen odotusarvo koetilanteisiin olisi suurempi.

Avoimeen luokkaan koitetaan päästä helmikuussa tai maaliskuun erkkarissa viimeistään (erkkariin mennään joka tapauksessa). Käydään kokeissa huomattavasti harvemmin mitä nyt, max kerran kk (ellei nyt mitään aivan ihmeitä satu). Toivoisin että voittajaluokan liikkeet olisivat edes möllikunnossa heinäkuussa. Tai mikä luokka se sitten onkaan ja mitä liikkeitä siellä sitten onkaan...

http://suis.kuvat.fi/kuvat/Kuvia%20kokeista%20yms.%20/Lappalaisten%20RM-toko%204.10.2014/IMG_2114.jpg/_full.jpg