Pääsiäismaanantaita vietettiin hyvässä seurassa Siilinjärvellä KPSH:n järjestämässä tottelevaisuuskokeessa. Tuomarin nimi on kadonnut mielestä ihan kokonaan... Koirakkoja alokkaassa oli 12, me startattiin numerolla 10.

Ensin ryhmäliikkeisiin. Luoksepäästävyys meni odotetusti, istui nätisti paikallaan mutta tuomarin kättä oli pakko nuolla. Tästä 10.
Paikkamakuuta odotettaessa tuli kehän ulkopuolella rähinää joka sai Rasan hieman levottomaksi. Meni hyvin maahan, mutta ulvahti hieman kun olin sen jättänyt (sitä varmaan hermostutti jäädä yksin). Katseli viereistä koiraa, nuuski toiseen suuntaan ja käänsi rintamasuuntaa poispäin viereisestä koirasta mutta pysyi maassa. Mutta tämä on tosiaan aika huonolla mallilla ja kaipaa paljon reenausta että Rasa oikeasti luottaisi ettei siinä ole mitään hätää. Pisteitä paikkamakuusta 8,5.

Seuraavaksi odoteltiin tovi yksilövuoroa ja se menikin sitten aikas hyvin:
Kytkettynä seuraaminen: 9 (poikitti hieman ja mun makuun oli aavistuksen väljä, ihan hyvä paikka tokoiluun kuiteskin)
Vapaana seuraaminen: 9,5 (poikitti hieman vähemmän)
Maahanmeno: 10
Luoksetulo: 9,5 (vino loppuperusasento)
Seisominen: 9,5 (olisi voinut hieman topakammin pysähtyä)
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10!

Yhteensä 189 pistettä, 1-tulos, KP ja luokkavoitto! Rasa on kyllä niin mukava koekaveri! Nyt pidetään kädet kyynärpäitä myöden ristissä että saataisiin paikka tokon SM-joukkueesta jonne voisi lähteä TK1:stä tavoittelemaan! Seuraava koe (alokkaassa) on siis joko heinäkuussa tai ehken kesäkuussa jos ei joukkueeseen päästä. Siihen saakka reenaillaan seuraavien luokkien liikkeitä, tarkoituksena korkata avoin heinä- tai elokuussa jos kaikki menee hyvin. Tällä viikolla pitäisi selvitä saadaanko paikka kesäkaudelle tokon pienryhmään, toivotaan parasta!

Samassa kokeessa kisasivat myös meidän tokoryhmästä Kirsi ja Jaro-pinseri saaden komean ykkösen ja sijoittuen kolmansiksi, ja Laura ja Taimi joilla voivoin ykkönen jäi harmittavan epäonnen vuoksi hiuskarvan päähän vaikka Taimi teki upeaa työtä! Kiitos hyvästä seurasta molemmille koirakoille! :)