vaikka blogin päivitys onkin viime aikoina jäänyt. Tokoiltu ollaan porukalla kerran tai kaksi viikossa ja kotosalla melkeistä joka päivä.

Eilen oltiin taas hallilla. Rasa oli aika kiihdyksissään kun se ei ole päässyt lenkille ollenkaan (on taas kuntoutuksessa, toi koira on niin helposti särkyvä otus ettei ole tosikaan!). Mainitsemisen arvoisia juttuja olivat ainakin onnistunut paikallaolo (harvassa rivissä) ja eka oman kapulan piilotus, eli tunnarissa ollaan siirrytty askel eteenpäin.

Martti aloitti paikallaistumisella, jossa oli aika paljon häiriötä. Kerran valahti maahan, oli vissiin vähän epävarma kun kummallakin puolella kehuttiin koiria "maahan". Lopussa vieruskaverit vapautettiin ja Martti vain istui, tämä siis tosi hyvä.

Seuraamisessa oli taas väljyyttä, jota palkattiin pois kaikissa nopeuksissa. Askelsiirtymät hienoja ja aika innokasta menoa vaikka otettiinkin paljon seuraamista. Ihan lopuksi otin vielä käskytetyn seuraamisen josta iso palkka.

Idarissa tehtiin vähän vaikka mitä, ja ainoa ongelmakohta löytyi maasta seuraamaan lähdössä. Muuten olin tosi tyytyväinen.

Luoksetuloja pysähdyksestä takapalkaten, maahanmenosta kävin itse palkkaamassa ja kokonaisena isolla loppupalkalla. Nyt näyttää hyvälle. Nopeat pysähdykset ja hyvä vauhti loppuun saakka.

Tunnarissa taas tavanomainen. Ekalla kierrokset pilviin ja ihan sama mikä kapula, toisella kertaa jo haisteli ja toi oman.