Tokoa ollaan treenailtu nyt viikon verran hiukan vähemmän. On ollut vähän veto pois, mutta nyt näyttää taas paremmalta. Tunnarin kanssa meinaa vaipua välillä synkkyyteen, mutta hyvin on taaksepäin palaamalla alkanut taas sujua. Milloinhan siitä saisi suoritusvarman? Nyt se vieraiden kapuloiden hajustaminen on aikalailla vaikea paikka. Pikkuhiljaa...

Eilen otettiin paljon erilaisia luoksetuloja. Pysäytykset sekä seisomaan, että maahan olivat aivan loistavia! Vauhtikin oli loppua lukuunottamatta hyvä. Maasta se lähtee vielä laukaten, mutta viimeiset metrit meinaa edelleen ravata. Laukkaamista vahvistin sitten useaan otteeseen, mistä Martti tuntui tykkäävän tosi paljon. Otin siis niin, että kehuin kovasti, menin kyykkyyn enkä välttämättä vaatinut loppuasentoa.

Luoksetulojen jälkeen oli seuraamisessakin virtaa hienosti ja kontakti aivan herpaantumaton, vaikka kävelytiellä häiriötä riittikin :) Hienoa Martiskainen!

Yksi pieni jälkitreeni on tässä tehty, eivätkä ne kepit tunnu unohtuneen mihinkään. Mukavaa oli. Eilen sitten otettiin pikkiriikkinen esineruutu ja Martti oli aivan innoissaan! Se etsi alueelta poistumatta tarkasti ja nopeasti ja palautuskin oli tosi varma, vaikka esineenä oli pehmeä rintsikan topaus :-D Ihana Martiskainen!!