Tänään otettiinkin sitten oikein kunnon toko pläjäys! :D Aloitettiin paikallaololla, jossa Martti oli harvinaisen flegu (aika 4min). Se laski päätään maahan ja oli muutenkin laiskiainen. Kerran kävin tästä huomauttamassa ja sen jälkeen oli ihan nätisti. Hellekin saattoi vaikuttaa, sillä lämmintä piisasi omiksi tarpeiksi.

Seuraavaksi otettiin porukalla seuraamista. Martti seurasi hyvässä kontaktissa, teki näppärät käännökset ja melkoisen siistit perusasennot. Pikkasen on kyllä perusasennoissa vielä korjaamisen makua, kun se välillä seuratessa edistää aavistuksen, mutta ehkä mieluummin pidän sen tällaisena, eikä niin että se laahustaisi perässä. Pysähtyessä se tuntuu kuitenkin aika hyvin löytävä paikkansa takana (tai siis oikeassa kohdassa). Seuraamiset ja askelsiirtymiset tänään siis mainiot. Kontakti säilyi upeasti.

Idari otettiin niin, että sitä suoritti kaksi koirakkoa samaan aikaan. Seisominen oli ok (aavistuksen vinoon jäi), istuminen hyvä (annoin kyllä tahattomasti ylimääräisiä apuja) ja maahanmeno taas hidas... Otettiin sitten Maisan kanssa muutamaan otteeseen niin, että Maisa naksautti Martille hyvistä maahanmenoista. Ongelmana taitaa vaan olla se, että tekniikka on väärä. Koiran pitäisi pudota maahan ja nyt se menee takapuoli ensin ja etuosa perässä, eli hitaasti. Mitenhän tuonkin nyt korjaisi? Tiedä en...

Treenien ulkopuolella otettiin tunnaria, eli kahteen kertaan piilotin kapulan. Hienosti etsi ja toi. Tässä ei huomautettavaa. Muutama toisto vielä ja voi ottaa sen kapulakasan siihen viereen.

Luoksetulo sitten... Eka pysäytys suorapalkalla, josta loppu ihan vinoon. Toinen pysäytys hidas, joten uusittiin ja annoin terävämmän käskyn =>parani. Siitä uudestaan liikkeelle (hitaaasti) ja mie tyhmä pyysin vielä maahan. Hyvinhän se nyt hölkästä putoaa... Loppuun vielä läpijuoksu ylipitkällä matkalla ja suunnattomalla vauhdilla :)

Metallinouto ihan jees. Ryntää kapulalle, mutta tuo mielellään ja epäröimättä. Luovutusasento välillä hakusessa. Pitää ohjata nyt joka kerta käsillä eteen ja palkata suusta. Hyppynouto oli super!! Iloinen hyppy, nätti nouto, eikä hetkeäkään miettinyt takaisintullessa. Hienosti hyppäsi ja luovutuskin oli nätti. Lentsun hyppyvinkit tuntuvat auttavan tässäkin hurjan paljon.

Ruutu oli yhtä hyvä kuin eilen.Tai ehkä jopa hitusen parempi. Nyt se alkaa jo aika hyvin hahmottaa, mihin se oikeasti halutaan.

Kaukot otettiin avon sarjana. Jonkin verran kääntyi, eli pitää vähentää takaa palkkaamista. VOI kaukot otin vielä läheltä. Muuten oikein hyvä, mutta seisomisesta maahan pitää auttaa vielä aika reilusti. Parempi varmaan kuitenkin auttaa aika kauan, kun että se oppii itsekseen väärän tyylin.

Kaikenkaikkiaan aikalailla onnistuneet treenit. Nyt ei se voittajakaan tunnu niin kaukaiselta haaveelta. Seuraavan kerran tällä porukalla treenataan 11.7. ( Niin ja olihan sitä ilmoittauduttava sinne Lentsun kurssille. Eihän se 8 tunnin ajomatka Turkuun tunnu missään...)