Eilen tuli ahkeruuspuuska ja lähdin tekemään Rasalle pienen jäljen ennen tottiksia. Tuuli aika reippaasti, jälki sai vanhentua puolisen tuntia, namia jokaisella askeleella. Loivia kaarroksia ja suoria, lopussa purkki mutta ei välipurkkeja. Huomasi miten äkkiä Rasa oppii juttuja ja lauantainen häsellys näkyi nyt sillä lailla että pyrki tekemään samanlaista siksakkia ja oli ihmeissään kun ei niin nameja löytynytkään. Rajoitin liinasta kiemurtelua jonkin verran mutta yritin olla senkin suhteen aika maltillinen, koska Rasa paineistuu niin helposti enkä sitä halua. Pikkuisen rauhoittui loppua kohden mutta ei ollut sellaista hyvää jäljestystä ollenkaan mihin tuo kyllä pystyy. Seuraava korjaussarja tehdäänkin sitten koiranmakkaralla että saadaan se tarvittava mielenkiinto nimenomaan jälkeä kohtaan. Palkkapurkit siksi aikaa jätetään vain siihen yhteen lopussa.

Martti pääsi tottistelemaan kahdessa erässä. Ensin seuraamista tiheästi palkaten käännöksistä ja henkilöryhmässä. Kentällä oli hurjasti hajuja kun edellä oli ollut perustottis mutta aikas hyvin Martti pystyi keskittymään. Jossain kohtaa tuli ihan ylivoimainen haju ja Martti paineistui siitä tosi paljon. Namitin ensin pois alueelta ja kielsin kun takaisintullessa nenä meinasi taas viedä. Autolla pikkuherkku ennen autoon menoa.

Toisessa erässä paikkamakuu immeishäiriöllä ja lyhyen aikaa. Ihan ok, tosi ikävän oloinen asenne. Pitää ottaa tämä nyt hetkeksi mukaan kotitreeneihin ja palkata valppaudesta ja hyvästä asenteesta. Sitten kokeenomaisesti pois paikkamakuusta, seuraamispaikkaan ja seuruun aloitus. Tästä sitten leikkiä karvakauluksella koko poppoon voimin. Marttihan leikki tosi hienosti! Sillä oli oikein kivaa ja selkeästi sekä sen että minun on helpompi leikkiä kun kaikki ovat mukana :) Kiitos vaan treenipoppoolle ja Päivikille loistoideasta (miten sen toteuttaminen meinasikin olla niin suuren kynnyksen takana? Välillä kannattaa uskaltaa;) ).