Loppuviikosta oltiin reissussa Mikkelissä Muurikki-näyttelyssä. Martiskainenkin pääsi katselemaan lemmuja. Takaisintulomatkalla piipahdettiin Päivikin ja Mikan tykönä moikkaamassa Tanhua ja Lukaa (ja ihmisiä tietty!). Mukavaa oli, kiitos kun saatiin käydä!

Sunnuntaina sitten reenattiin koko loppuviikon edestä. Ensin oli VarPS:in agikurssi, vetäjinä oman seuran "ammattilaisia". Yllättävän hyvin Martti jaksoi mennä, paljon tietysti auttoi se, että mie sain sen verran hyviä ohjeita, että pystyin koiraa ohjaamaan paremmin. Leikitin Marttia paljon, otettiin lentäviä lähtöjä ja palkkanamiakin piti hiukan jahdata.Tällätavoin saatiin paljon innokkaampi koira ja yhteisyö sujui paremmin. Pienet radanpätkät sujuivat yllättävän hyvin. Esteinä hyppyjä, pituus, keinu, A, putkia, puomi, rengas ja kepit. Putket menivät tälläkertaa todella hyvin, mikä ilahdutti paljon, sillä edellisen kerran ne tuntuivat tökkivän. Rengas oli hiukan hankala (mutta ihan ok) ja kepit mentiin namin kanssa vedättämällä. Kontaktit aika jees, samoin kuin hypyt, eli kunhan vaan ohjaisin kunnolla... Oli todella mukavaa, voi kun tätä ehtisi useammin!

Agitreeneistä lähdettiin samointein hakutreeneihin. Pääasiana tänään meillä maassa haukkuminen ja asiallinen käytös maalimiehellä. Ensimmäiset maalimiehet olivat etukulmissa. Löytyivät aikalailla helposti ja haukkukin tuli hyvin. Jonkunverran piti käskeä maahan ja kevyesti kieltää kaivamisesta. Kolmas ukko oli tarkoitus olla laatikkopiston paluussa, mutta tuuli teki meille tepposet (sitä ei siis ollut), eikä Martti saanut hajua tällälailla. Lähetin sitten aikalailla maalimiehen kohdalta ja näin onnistui viimeinenkin. Viimeisellä maalimiekellä oli itse käynyt maahan pienen matkan päähän maalimiehestä! Mahtava homma, tätä jatketaan seuraavallakin kerralla.

Agien lomassa ja haun lopuksi pikkulenkillä otettiin hiukan iloisia tukojuttujakin. Tunnari metsän kepeillä (super!), luoksetulon pysäytyksiä ja loppuvauhtia, istumista ja seuraamista. Nämä kaikki iloisia ja reippaita. Hieno juttu, hyvä mieli!