Jahas, koetamme tormistautua bloginpidon suhteen :) Treenattu on ahkerasti lähinnä tokoa ja hakua, Pikku on tehnyt myös jälkeä. Martin kanssa käytiin pehassa jossa tottis läpi ja maasto hyllyyn. Mutta asiaan, eli sunnuntaisiin lappalaiskoiratokoihin:

Martin kanssa ensin vähän leikkiä ja sitten hyppynouto metallilla. Haukkui ekalle, josta keskeytys ja uusi yritys joka ihan hiljainen. Sitten tunnari joka HIENO vaikka Päivikki laittoi väärät (Päivikki on vähän niin kuin omaa laumaa jolloin Martille aina hieman hankalampi). Tunnarin jälkeen ööö... ehken ruutu? Joka hävisi :( Merkit välillä ihan plaah ja välillä ihan jees. Ruutuun oli vaikea mennä, meni vähän siihen suuntaan vain. Nyt purkkireenejä tähän. Ohjattu meni kans ihan plörinäksi, ei minkään valtakunnan kuuntelua eikä keskittymistä. Positiivisena se etten hermostunut :) Saatiin sitten onnistumisiakin.

Tokalla kiekalla tokoleikkiä jossa Martti ihan uuvatti mielellä :( Ensi kerralla pitää ottaa tässä periaatteessa samaa hommaa mutta kaikista asenteella tehdyistä hommita myös palkkaa esim. italianpallolla.

Loppuun paikallaolot jotka aikas hienot! Martti ei edes murissut vaan oli hienosti!!!

Syönnin jälkeen vielä maastoon jossa Martin kanssa tehtiin haasteellisessa maastossa hakua. Martti teki aikas mukavasti töitä ja olin tyytyväinen sen motivaatioon ja irtoamiseen. Ei näyttäny huonolle yhtään ja oli ihan sikakivaa vaikka kotona huomasinkin että (oma) polvi oli ihan mustelmilla ja vuosi verta...). On meillä varsin ihana poppoo! :) Ihanaa kun saa vertaistukea! <3