Pitkän päivitystauon aikana onkin tapahtunut vaikka ja mitä. Laumakokoonpano on muuttunut, samoin asuinpaikka vaikka Varkaudessa edelleen elelen Martin, Rasan ja kissojen kanssa. Mutta astialle:

Tänään kokoonnuttiin pikkuporukalla maastoreenien sijaan rivitottiksiin koska omistajat eivät halunneet palella. Molemmille koirille samanlainen setti, eli ensin virittelyä, sitten riviseuraamista, jäävät rivissä, luoksetuloja yksitellen rivissä, luoksetulot yksitellen kujan läpi (noh, oli aika aneeminen kuja kun oli vaan neljä koirakkoa kerrallaan reenaamassa), rauhoittumisharjoitus niin että koirat olivat ihan nenäkkäin ja loppuun taas omia juttuja.

Rasahan on häiriöreenien kuningatar, sitä eivät toiset koirat voisi vähempää kiinnostaa. Hienosti tytteli siis teki omat osuutensa. Lopussa otettiin kaukoja ja luoksetulohommia kiertämisen kanssa.

Martti teki hyvällä innolla ja leikkikin mukavasti vaikka oli ihan tavallinen lelu ilman nameja ja samassa poppoossa Martin vieressä reenasi juoksuinen narttu. Martin keskittyminen ei kuitenkaan riittänyt siihen että minä olisin voinut käskyttää, joten siitä oli pakko luopua ja keskittyä vaan koiraan. Muuten kaikki ihan suht ok malliin ja yllättävän hyvin luopui Tomun hajuista. Lopuksi Martille kaukoja j seuraamista ja leikkiä. Hyvin meni :)