Eilen unohtui kiukustuksissaan raportoida Rasan keskiviikkoiset hakutreenit joihin jouduin ohjaajaksi kun Panu oli vielä kipeä. Rasan kanssa käytiin ensin viemässä yksi mm yhdessä ja sitten palattiin keskilinjalle ja lähetettiin. Ei aivan toiminut toivotulla tavalla kun tytsy oli jo autuaasti unohtanut sen viedyn maalimiehen. No löytyi se lopulta noin miljoonan voltin jälkeen. Seuraava tehtiinkin niin, että käytiin ottamassa hihnassa haju maalimiehestä. Heti kun Rasa reagoi, palattiin vähän matkaa takaisinpäin ja lähetin. Tämä meni superhyvin ja siihen sitten lopetettiin.

Panu teki kolme samanmoista harjoitusta eilen Rasan kanssa. Ohjaajan epäluuloista huolimatta toimi oikein mukavasti. Yhden maalimiehenlöysi ensin silmillä, mutta kun vietiin toiseen suuntaan, niin löysi hajulla. Olisikos tässä nyt se tyyli, jolla saataisiin se volttaaminen pois? Hyvältä ainakin vaikuttaa.

Martille Salla polki lyhyen jäljen jossa oli neljä keppiä. Kolme niistä nousi helposti. Keppi nro 3 jäi metsään (onneksi taitava jäljestäjä Mirkku sen sieltä bongasi). Janakin meni hienosti suoraan ja jälki nousi aikas mukavasti. Jäljen päässä odottin ylläri, eli Salla palkkapurkin kanssa. Martti oli erittäin iloisesti yllättynyt :) Tämän jäljen tarkoitus oli siis olla motivaatio jälki ja tavallaan palauttavakin (edellinen jälki oli kokeessa). Sain olla kyllä aika huoleti tuon motivaation kanssa sillä niin kokeessa kuin eilenkin palo jäljelle oli kova ja Martti selvästi innoissaan.