Jahas, ei pitäis olla liian luottavainen... Oltiin siis Martin kanssa kokeessa tänään ja:

Aamulla nesteytin ihan kunnolla, koska niistä luvatuista sateista ei ollut tietoakaan ja aurinko porotti kirkkaalta taivaalta. Koepaikalla Martti tuntui tosi hyvälle ja rennolle. Sirun tarkistus meni hyvin ja kohta lähdettiinkin jäljelle. Metsässä tuuli ihan kohtuullisesti joten Martti otti jäljen hajun heti janan alussa ja lähti menemään viistosti jälkeä kohden. Jouduin pidättämään ja ohjaamaan janan suuntaisesti, itse jäljen kohdalla ei mitään ongelmia, lähti varmasti oikeaan suuntaan. Martti jäljesti tosi hyvin. Se eteni reippaasti ja varmasti ja todella tarkasti eikä tarkastellut välillä. Keppien ilmaisut olivat oikein hyvät. Tuloksena kuitenkin (kaikki?) viisi keppiä. En viitsinyt lähteä etsimään "jäljellejäänyttä" keppiä ja hyvä niin näin jälkikäteen ajatellen. janalta saatiin 38 / 40 pistettä. Olin oikein tyytyväinen koska näin miten hienosti jälki toimi, vaikkakin se puuttuva 20 pistettä tiesi sitä että mahdollisuudet ykköseen menivät siinä. Jäljen jälkeen annoin Martille ehken vähän liikaa nestettä?

Tottikseen päästiin suht nopeasti keppien palautuksen jälkeen. Martti tuntui tosi hyvälle, tarjosi itse kontaktia ja oli reipas. Kaikki tämä kuitenkin hävisi viimeistään ilmoittautumisessa. :( Seuraaminen oli tosi huonoa, ei oikeastaan voi edes seuraamisesta puhua, istumisen meni hienosti maahan, maahanmeno mun makuun hyvä kokonaisuus, lopussa himmasi parin metrin matkalta raville. Seisominen hyvä, luoksetulo ravilla... Tasamaanoutoon KOLME käskyä kapulalla, ei meinannut ottaa kapulaa ja tuominen oli tosi tuskaa. Hyppynoudossa sama juttu, samoin estenoudossa. Näitä en pysty käsittämään! Ne menee kuitenkin reeneissä kuin vettä vaan ja Martti on tosi innokas niitä tehdessään. Eteenmenossa kaarsi aavistuksen, mikä oli iso virhe ja maahanmeno oli hieman hidas. Paikkamakuussa ei ongelmia. Pisteitä hikiset 61, entiedä miten voi niinkään paljoa kertyä. Oli tosi hämmentynyt olo ja suoraan sanottuna hävetti. En ikäkuuna päivänä olisi osannut odottaa noin huonoa tottista :( Arvostelun ajaksi käskin paikkamakuuseen, jonka jälkeen seurautin hihnassa pois. Hyvästä seuraamisesta sitten palkkasin.  *huokaus* Minen enää ihan oikeasti tiedä mitä tehdä tuon tottiksen kanssa!!

Esineruudusta olosuhteisiin nähden hyvä suoritus eli kaksi esinettä, Martti oli aika kuutamolla, samoin allekirjoittanut, joten tämä meni siihen nähden tosi hyvin.