Olipas toimelias lauantaipäivä eikä ehtinyt ikäväkään iskeä kun oli niin paljon reenattavaa! Aamu aloitettiin tokoreeneillä joihin olikin sovittu kokeenomaiset reenit. Päätin jo aikaisemmin että Martti käyttää tän satsin, koska se tekee sille eniten hyvää. Tehtiinkin huipusti, eli yksi liikkuroi ja toinen kirjasi pitkää virhelistaa (ainaskin meillä) koirakon suorittaessa. 

Paikallaistuminen meni mun mielestä hyvin, samoin kehänmenoon sain seurautettua Martin oikein hienosti. Paikallamakaamisessa otti ihan lopussa pienen lonkka-asennon ja taisi mennä vasta toisella käskyllä maahan. 
Seuraaminen: hitaassa käynnissä ja juoksussa väljä ja hitaassa ei käyttänyt takaosaansa kunnolla. Pitänee tarkistaa oma hidas kävely aavistuksen reippaammaksi jos se auttaisi - onhan se nyt kyllä varsin hidas. Taka-askeleiden jälkeen tuli yksi vino perusasento, muuten nekin oikein hyviä. Ilmeestä tykkäsin, oli oikein kivaa!
Idari: seiso-maa-istu, hyvät jäävät, maassa nuuski hiukan. Seuraaminen ei ihan niin terävää mitä tahtoisin.
Luoksetulo: Hitaasti maahan, seisominen pitkäksi, ravasi ihan pienen pätkän lopusta ja HAUKAHTI! sivulle siirtymisessä...
Ruutu meni ihan rusinoiksi mutta toisaalta ihan hyvällä ilmeellä, eli päätti tarjoilla kaikkea puomista tunnariin kun ei kerta saanut merkiltä palkkaa :D Hassu pieni otus! Ei kuitenkaan annettu periksi ja otettiin niin monta kertaa (kolmesti ta neljästi?) että saatiin kokonainen ruutu. Tästä sitten tauolle ja pikkinen välipalkka. 

Ohjatussa noudossa hyvä merkki (mitä ihmettelin koska vaihtoehtoja olisi ollut muitakin) mutta itse noudossa sitten hämääntyi hämymerkeistä ja meni keskimmäiselle. Useilla lisäkäskyillä sain sit kuitenkin tuomaan vasemmanpuoleisen kapulan. Niin ja haukkui taas merkiltä lähtiessä ja mie olin kylläl tänään NIIN pöljä kun en ehtinyt reagoimaan ja ihmettelin vaan noita haukkuja. Pöh...
Hyppynouto: Piippasi odottaessa, hyvä nouto, aavistuksen vino perusasento
Tunnari: Puri vähän, haukkui taas sivulle siirtyessään... Argh!! Ja mie vaan tuijotin monttu auki! aaaarggggh!!!
Kaukot:  Liikkui noin puoli koiranmittaa, eli peruutus ja takapalkkakuurille siirtyvät he kiitos nam!

Olipas hyvät reenit! Näitä pitäisi sopia useamminkin, iso kiitos Reetalle, Minnalle ja Emmalle! :)

Iltapäivästä käytiin Rasan kanssa aksaamassa möllikisoissa ja päätettiin vaatimattomasti aloittaa kilpailevien luokasta että saadaan reenata keppejäkin. Rasa roiski rimoja alas aika urakalla johtuen ehken mun epämääräisestä sähläyksestäni. Rengas tuotti myös päänvaivaa ja toisella radalla kepit. Ekalla radalla kepit taas menivät ihan supermageesti ja olin niin tyytyväinen! Kontaktitkin tytsy osaa mallikkaasti ja ei siltä ainakaan intoa puutu! Mun pikku rinsessa <3 Vielä joku kaunis päivä mie opettelen laittaan ne radat tänne blogiinkin. Sitä ootellessa.