Martin kanssa taas eilen tottistreeneissä. Pikkisen oli itsellä vaisu fiilis, siihen nähden saatiin tsempattua oikein hyvät treenit. Alussa seuraaminen ei niin kovin innokasta, otin vain vähän askelsiirtymiä virittelyksi. Sitten vein Martin pitkään paikkamakuuseen, josta olin noin puolet alusta piilossa ja lopun katselemassa Bongon hyppyjä. Todella levollinen ja valpas paikkamakuu.
Sitten seuraamista joka ihan ok, muttei ihan parasta. B:lle tehtiin häiriöksi luoksetulo (maasta). Ihan selvästi jäi himmaamaan että tuleeko pysähdystä (argh... ei olla otettu pysähdyksiä pitkään aikaan...) mutta kehuin ja vapautin taas. Puuh.... En tiedä saadaanko tätä kuntoon kokeeseen mennessä :-/
Sitten taas hiukan seuraamista ja nyt vire jo huomattavasti parempi. Otin pitkiä suoria jatäyskäännöksiä. Temponvaihtelutkin menivät oikein heinosti ja tein pari täyskäännöstä niin että kehuin jalähdin juoksemaan ja palkkasin siitä. Ei hullunpata.
Esteellä taas ihme hipsut muttei kunnon ponnistusta. A menikin sitten hienosti. Otin tällä kertaa molemmat ihan luovutukseen saakka. Loppuun vielä hiukan seuraamista, minkä ansiosta eteenmenon seuraaminenkin oikein mainio. Itse eteenmeno (palkalle) nopea ja suora.

Tästä jatkettiin viikon toiselle jäljelle jonka olin puistonurmelle tehnyt ennen treenejä, eli ehti vanhentua aika tarkalleen pari tuntia. Pituutta ei taas juurikaan ollut. Jäljen nosto aluksi hiukan jäljen vierestä, mutta korjasi sitten ihan jäljen päälle. Alkusuoralla meinasi pari kertaa kääntyillä ottamaan nameja mutta estin sen, koska jäljestys on muutenkin ihan tarpeeksi hapuilevaa vielä. Ensimmäinen esine (keppi) nousi hyvin ja sen jälkeen toinen esine (avaimenperä) suorastaan loistavasti sillä olin itse unohtanut koko esineen.... Ensimmäisestä kulmasta 20 cm yli, rengastus ja matka jatkui. Toisesta kulmasta hiukan vähemmän yli, mutta epävarmempi jatko suoralle. Jäljestys kuitenkin parani taas ja tälläkertaa viimeisen esineen (hylsy) ilmaisu aivan mahtava!
Ihan en ole nyt tyytyväinen jäljestyksen tarkkuuteen. Seuraava jälki voisi olla sellainen, että joka toisella suoralla paljon namia ja joka toisella harvemmassa. Ja pituutta pitäisi saada lisää. Tänään illalla taas koettamaan :)
-Hertta-

Rasan kanssa oltiin eilen toko-kurssilla Pieksämäellä. Ohjelmassa paikalla makuu, joka oli ihan kiva, vähän lonkkaa vedettiin pientä piippiä mutta lähellä kun olin niin sain hyvin korjattua niitä. Seuraavaksi otettiin seuraamista, ohjaajaa oikein hämmästyi hyvästä suorituksesta niin paljon että mienasi unohtaa palkata! Ü Toki siinä puhutaan vain kolmesta neljästä askeleesta mutta kuitenkin, pikkuinen ei ole vielä ikuna pitänyt noin hienoa kontaktia! Hyvä me!! :-P Luoksetulo otettiin melkein kokonaisuudessaa ilman sivulle tuloa, kerran piti käydä palkkaamassa istumisesta ku meinas rimprenssa hiukan kiihtyä, vauhti oli hyvä, loppuasento ihan ok. Lopuksi hiukan noudon luovutusta harjoiteltiin (allekirjoittanut reenannut sitä max. 5 kertaa) mutta Hertta on tehnyt Rasan kanssa oikein hyvää työtä (saa jatkaa!! Ü).
-Panu-