Maanantaina pääsin pitkästä aikaa Nosteen kanssa tokoryhmän treeneihin. Tehtiin kolme lyhyttä settiä. Mulla oli just eka työpäivä loman jälkeen ja olin ihan poikki, kummallakaan ei mihään ihan superskarppi fiilis. Ekassa setissä vähän seuraamista ja palkka henkilöryhmässä. Vähän vielä ryhmän kiertoa aina sisällä palkaten. Ryhmä hyvä, pääosin muutenkin ok mutta olisi saanut olla tarkkaavaisempikin.
Toka kiekka ensin paikkamakuu, sitten pieni seuraaminen koepalkkaus + nami, istuminen avulla (ei onnistunut :( ), istuminen uudelleen avulla ja palkka. Vielä muutama istumishinkkaus palkaten.
Kolmas setti niin että pieni seuraaminen, kisapalkka + nami, istuminen avulla, maahanmeno avulla ja luoksetulo. Lähti ravaten joten toruin ja vein takasin, uudella yrityksellä parempi asenne josta suorapalkka. Otin vielä uuden luoksetulon josta kahden lelun leikkiä palkaksi.

Tiistaina kapea mutta syvä esineruutukaistale, vietiin yhdessä kaksi esinettä ihan päätyyn, palasin alkuun lähettämään ja molemmat tulivat tosi hyvin.
Samalla reissulla noin puolisen tuntia vanhentunut jäljen nosto, jana aivan täydellinen, jäljestyskin ihan hyvää ja ilahtunut pikkukoira kepistä ja palkkapurkista. :)

Tänään sitten Outi hieroi Nosteen joten aika hyvin ollaan valmistauduttu sunnuntain koitokseen. Toivottavasti menee hyvin! :)