ONNEA MAISA JA MANTA!!! Hieno reilu (avo) ykköstulos Pieksämäeltä! Mahtavaa!!

Ja sitten treeneihin:
Tiistaina en ehtinyt treenaamaan, vaan ilta meni hyperturhauttavassa hallituksen kokouksessa...
Keskiviikkona oli vuorossa hyppynouto. Olin laiska ja löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, eli tehtiin metallikapulalla. Aluksi kuitenkin yksi pelkkä hyppy (metrin este), sitten avon hyppy (onnistui täydellisesti - palkkasin istumisestakin). Sitten madalsin estettä hiukan ja ruvettiin asiaan. Ensimmäinen heitto suoraan ja homma sujui mallikkaasti. Seuraavat heitot reilusti vinoiksi. Välillä joutui auttamaan etenkin palautuksissa, mutta hyvin toimi. On ollut hienoa huomata, että Martti kestää kieltoja (jos yrittää sännätä suoraan kapulalle) ja kuuntelee ohjeita aikas mallikkaasti. Myöskään toistot eivät ole tuottaneet ongelmia. Tässä kuitenkin yhdistyvät Martin kaksi lempiliikettä. Lopuksi otettiin vielä suora heitto ja korotettiin este metriin. Näin saatiin loppuun super hienosti onnistunut suoritus ja paljon kehuja.

Tänään sitten tunnari. Kaksi ensimmäistä kapulaa menivät tosi vaikeasti. Martti kyllä etsi, mutta aikalailla väärästä paikasta ja turhautui kun ei löytynyt. Kävin näyttämässä suuntaa muutaman kerran ja lopulta ne sitten löytyivät. Kaksi seuraavaa sujuivat paljon paremmin ja viides oikein mallikkaasti. Nenän käyttö parani kerta kerralta ja jaksoi etsiä koko ajan paremmin.

Seuramisesta (tai sen harjoittelun puuttesta) mulle iso miinus. Eilen oli niin kiire ettei ehditty ja tänään olin niin allapäin että olisi mennyt kuitenkin ihan persiilleen kun en olisi jaksanut koota itseäni. Hermoraunio Hertta...