Hirveesti taas kaikkea puuhailtu ja tässäpä tärkeimmät:

Perjantaina suunnattiin Joensuuhun Mämmikarkeloihin eli aksakisoihin. Vuoden tauon jälkeen ei hirveästi ollut odotuksia, lähinnä lähdettiin sillä ajatuksella että parhaamme tehdään ja katsotaan mikä taso ja juoksukunto nyt on. Parannusta on kyllä ACEn reenein myötä tullut hurjasti molempiin ja eka nollakin oli tosi lähellä. Kuntokin kesti juosta aika mukavasti ja seuraavat kisat ovat jo kiikarissa :)

Eka rata meni kohtuu mukavasti, viimeseltä esteeltä vitonen.

Toka rata hylly, tässä olisi pitänyt antaa Rasalle tilaa kepeille, silloin se hakee aloituksen paremmin ja pituudella ei vielä pysty tekemään takanaleikkausta enkä sitä sitten uskaltanut sitä yrittääkään.

Kolmas rata oli ihan ok, joskin minä aika myöhässä (väsy) ja Rasa ei jaksanut enää hypätä niin hyvin ja rimat tippuivat (väsy). Virhepisteitä näistä siis 15.

Kiva oli huomata että vaikka kontakteilta kehuin tai toruin ihan rauhassa niin silti päästiin reippaasti alle ihanneaikojen. Kontaktit menivät suurimmaksi osaksi hyvin, ekalta radalta meni keinulle jarrutuksesta huolimatta sikalujaa mutta laskeutui kuitenkin alastuslokontaktin mukana alas, kerran juoksi läpi puomin alastulon josta lyhyet nuhteet. A:n kontaktit mainiot (varmistellen) samoin kuin puomikin suurimmaksi osaksi.

 

Lauantaina tokoiltiin lähikentällä mukavassa lappalaiskoiraseurassa :) Rasa sai aloittaa ruudulla jossa Mira heitti tai laittoi sille palloa ruutuun, sitten luoksaria ja taas Mira heitti palloa stopista ja sitten vielä tunnari jossa ei taas yhtään ajatusta. Tokoa olisi kyllä niin paljon fiksumpaa reenata porukassa ulkona, koska palkkaaminen olisi niin paljon helpompaa. Noh, onneksi edes välillä saa seuraa :)

Martti teki PK ilmoittautumisen yhdessä Vauhti uroksen kanssa, joka oli Martista vähän jännää mutta hyvin skarppasi. otin sitten jonkun verran seuraamista josta lelu + namipalkka, jäävät ja luoksetulot. Vauhti teki koko ajan yhtäaikaa ja kohtuu hyvin Martti saattoi keskittyä ja leikkiä vaikka vieras uros olikin kentällä.

Martin kanssa mentiin vielä rakennusetsintäreeneihin Best Frendille. Martille kaksi kohtuullisen helppoa maalia, pääasiana nätti käyttäytyminen mutta eihän se osannut olla ilmaisematta. Martti tekee kyllä tosi systemaattista työtä ja on hirmuisen huolellinen vaikka eteneekin reippaasti. Mitenhän tuommoisen saisi opetettua jos ihan tarkoituksella lähtisi reenaamaan...?

 

Sunnuntaina sitten Rasan kanssa tokoreeneissä. Ruutu ihan hukassa :( Paikkareenit läheltäkin nyt tosi vaikeita. Huokaus. Onpas se vaikeeta... Pohdittiin haistelua tyhjässä ruudussa ja päätettiin poistaa maan taputtelu, koska se lisää haistelua. teen siis näytöt niin kuin Martinkin kanssa.

Luoksetuloa ja Anne heitti palkkaa stopista. Loppu pa meinaa vähän tulla oikealle, eli olenko liikaa heittänyt palloa oikealle? Tämä syyniin!

Tunnarissa hyvää työskentelyä kapuloille mutta meno sinne kapuloille oli kyllä tuhannen ja yhden mutkan takana! Huhuh! On se välillä aika haastava reenattava tuo höttiäinen. Mutta emme luovuta :) Oli kyllä tosi kivat ja hyödylliset reenit. Ihana pääsiäinen ollut, paljon koirajuttuja monenlaisissa porukoissa. Tosi huippua!