Ullan kera tottisteltiin pitkästä aikaa Pieksämäellä. Aluksi otin hiukan seuraamista ja Ulla toimi meille yhden hengen henkilöryhmänä. Homman juonena oli siis palkata aine onnistuneesta Ullan kiertämisestä, eli välillä tehtiin vähän seuraamista muualla ja sitten kiertämään Ulla ja sieltä palkka. Tätä täytyisi tehdä useammin, mutta ei vaan aina jaksaisi mennä yhteistreeneihin ja yksikseen se ei oikein onnistu... Jossulta saatiin siis vinkki että palkka tulisi aina henkilöryhmästä niin se auttaisi Marttia jaksamaan seuraamisen ja vielä henkilöryhmänkin.

No joo, sitten esteille. Hyppyesteillä kevyehköt kosketukset suuntaan ja toiseen, mutta ei varsinaista ponnistusta. Palkka samoilla nameilla kun kerta hipaisi. Tyhmä kun olen, otin vielä uusiksi ja tällä kertaa kunnon ponnistukset + epäröintiä kapulan noston kanssa. ÄÄH, ei toistoja tässä liikkeessä jos menee noin suurinpiirtein hyvin. A olikin sitten LOISTAVA!!!! Se meni just niin kuin pitääkin. Ihan mahtavaa! Tästä sitten iso palkka ja se oli siinä.

Illan pyörälenkillä vielä vähän seuraamista ja aiheena tiiviys. Meni oikein kivasti ja innokkaasti. Kotipihassa vielä vähän keppejä ja nekin oikein hyvät.