Reetan kanssa reippailtiin lumimyräkässä Pieksämäen hallille reenailemaan. Aloitin Rasan kanssa: seuraamista namipalkalla ja lopuksi pidempi pätkä pallopalkalla. Aika hyvä ilme, panostin nyt nimenomaan kontaktista palkkaamiseen mutta paikkakin säilyi hyvänä. Istumisen seisoi ekalla kerralla, otettiin uusiksi ja nyt löytyi sekin. Luoksetulon maahanmenoa otettiin varmaan 4 tai 5 toistoa lyhyeltä matkalta, ei mitään superhyviä mutta alkaa ne sieltä pikkuhiljaa tulla.
Ruutua ensin pallolle ja sitten koitettiin etsiä paikkaa ihan läheltä. Pikkuisen säätämisen jälkeen se jotenkin llöytyikin. Reetta ehdotti että laittaisin ruudun ja pallon valmiiksi ennen reenejä, tulisin Rasan kanssa kentälle, hetsaisin ja antaisin sen karata ruutuun. Kokeiltiin kerran ja toimi tosi hyvin, täytyykin nyt aloitella ruudulla jonkun aikaa, jos Rasakin oppisi ruutua edes vähän itse hakemaan...
Kaukot näyttivät aika mallikkailta, seiso-maahan pitää varmistella vielä. Loppuun metskunoutoa, ekan varasti, vauhdit aikas kivoja.

Martin kanssa tehtiinkin sitten oikein huolella suunnitellut reenit. Aluksi kehän ulkopuolella vähän askelsiirtymiä ja sitten kehäänmenotarkastuksen kautta kehään. Eikka-aloitus seuraamista, jonka jälkeen juoksua ja askelsiirtymiä. Hyvin meni ja hyvällä asenteella oli Martti mukana! Ainoa miinus oli (läpi kko reenin) piippaaminen. Nyt täytyy olla tosi tarkkana ettei palkkaa piippauksellisista perusasennoista ollenkaan.
Salamaa niin että vaihdot suorapalkalla, järjestys seiso - maahan - istu. Asennot löytyivät, merkkien tuijottelu ei niin pahaa.
Luoksetulossa varasti ekan, otettiin uudelleen, Reetta heitti namipallon stopista ja loppuun lyhyeltä matkalta suora luoksetulo.
Ruudussa hinkattiin merkkiä joka on taas lipsunut (voi mua....), ekalla lähetyksellä ruutu ihan hukassa, tokalla ja kolmannella meni suoraan maahan, neljännellä vasta onnistunut suoritus. Loppuluoksetulo vähän vaisu edelleen, mikä voi johtua ihan siitäkin että liikkeessä on aika monta epävarmaa osaa. Täytyy vaan olla sortumatta houkutteluun tässä.
Ohjatussa ensin vasen, autoin suoraan tulemisessa käsiavulla, reippaat palautukset molemmin puolin, merkit taas.... noh....
Hyppynouto jees, aika raskaasti hengitti...
Tunnarissa aivan täydellinen suoritus!! Jesh!!
Kaukoissa taas eka seisominen jumitti... otettiin uudelleen ja päästiin palkkaamaan. Vielä istu+seiso+maahan+takapalkka - vähän kääntyi, muuten ok.
Loppuun vähän seuraamista niin että etsittiin seiniä ja merkkejä. Hyvä asenne ja siitä purkkipalkka. Tein myös väliseuraamisia liikkeiden välillä ja nyt kun niihin oikeasti panosti niin alkoivat loppua kohden jo vähän sujua. Tätä pitää muistaa reenata, eli seuraamisia siellä sun täällä nyt mukaan.

Reetan kanssa oikein hyvä juttutuokio siitä että mulla on nyt hieman asennevammaa kun meinaan vaan humputella Martin kanssa vaikka se on nyt vasta alkanut tehdä paremmin töitä ja oivaltamaan asioita kun en enää sitä houkuttele. Hyvät reenit, kiitos Reetalle! :)