Lauantaina oltiin siis Kortteen Merjan toko kurssilla Pieksämäellä. Opetus oli taas laadukasta, seura mukaa, hyvää ruokaa niin paljon kuin maha veti ja kotiin läksi väsynyt, mutta erittäin tyytyväinen porukka, joka sai taas paljon neuvoja ja motivaatiota jatkoon!

Aloitettiin seuraamisella. Tämä on kyllä laskenut kuin lehmän häntä. Merja neuvoi lelulla palkkaamista, jolla Martti syttyikin paremmin. Nyt täytyy ottaa oikein kunnollinen seuraamiskuuri, eli joka päivä edes niitä askelsiirtymisiä. Pakko alkaa puuttumaan asiaan jo rankemmalla kädellä, koska tämä oli joskus muinoin aikalailla hauskaa Martin mielestä. Palkkaa lisää, samalla varmuutta. Ja leikin kautta intoa.

Idarissa meillä on ollut se hyytymisongelma ja se merkkien tuijottelu. Tätä parannettiin ripeällä palkkaamisella hyvästä kontaktista ja paljon sain neuvoja, miten idarin treenaamisesta kannattaa tehdä vaihtelevampaa ja monipuolisempaa. Tässäkin oli aikalailla sellaisia juttuja, joita ei vaan ole tajunnut huomioida. Ja mie luulin että se kontaktiongelma on nimenomaan siitä käännöksestä, mutta sehän menikin niin, että Martti tarkistaa jokaisen merkin erikseen. Tätä siis mukaan ihan seuraamistreeniin.

Tunnarissa oli aikalailla ihme säätämistä, mutta paikkaa vaihtamalla saatiin onnistunut suoritus. Osaa se näköjään tuonkin, mutta on aika herkkä häiriölle ja paineelle. Jatkamme harjoituksia entiseen malliin, sillä erotuksella, että kuuri loppui nyt tähän, ei enää toistoja joka päivä.